Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Γεννηματά: Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός το δίλημμα των εκλογών

Στην Άρτα βρίσκεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά από όπου διεμήνυσε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι ένα: «Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες».

Στην Άρτα βρίσκεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά από όπου διεμήνυσε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι ένα: «Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες».

Η Φώφη Γεννηματά έκανε δηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης και άσκησε δριμεία κριτική κατά τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας «κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής. Δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα, απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης, τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού, της πόλωσης, που δεν είναι άλλοι από την παλιά Δεξιά του κ. Μητσοτάκη και την νέα Δεξιά του κ. Τσίπρα».

«Η στάση τους τα τελευταία 10 χρόνια, καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού, πρέπει να πιάσουν τόπο. Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση με την μιζέρια. Πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους», προσέθεσε η κ. Γεννηματα και υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να δώσει την αυτή την μάχη αποτελεσματικά.

«Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευτούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως το έκανε ο κ. Τσίπρας. Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής η διχασμός και νέες περιπέτειες», τόνισε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή στην Άρτα, λέγοντας πως «η αγάπη των ανθρώπων, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Send this to a friend