• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 06:46

Αθήνα

17 oC

αίθριος καιρός

Γερουλάνος «τρολάρει» ΝΔ για τα εκλογικά περίπτερα: Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη Γραφείο Τύπου

Με «καυστικά» σχόλια απάντησε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στην επιθετική ανακοίνωση της ΝΔ για τα εκλογικά περίπτερα των δημοτικών παρατάξεων, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Με «καυστικά» σχόλια απάντησε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στην επιθετική ανακοίνωση της ΝΔ για τα εκλογικά περίπτερα των δημοτικών παρατάξεων, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

«Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη Γραφείο Τύπου της ΝΔ που ανακάλυψε συνωμοσίες και πραξικοπήματα σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για τα…εκλογικά περίπτερα (αν είναι δυνατόν)», αναφέρουν αρχικά από την παράταξη του Παύλου Γερουλάνου και σπεύδουν να προσθέσουν:

«Για να μην συγχύζονται οι άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να ανταλλάξουμε τον χώρο στο Σύνταγμα με όποιον θέλουν. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο συνδυασμός «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» άφησε το θέμα εν λευκώ στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου οι οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα απίστευτο παζλ χωροταξίας εκλογικών περιπτέρων δεκάδων κομμάτων και συνδυασμών ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης σε δημοτικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

«Έτσι κι αλλιώς η δική μας καμπάνια εστιάζεται σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και εκεί βρισκόμαστε και θα βρεθούμε καθημερινά. Με τα εκλογικά περίπτερα στο κέντρο ασχολούνται όσοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το τι επιθυμούμε εμείς οι Αθηναίοι: να νοιαστεί επιτέλους κάποιος για όλες τις γειτονιές αυτής της πόλης», συνεχίζει η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Γερουλάνου και καταλήγει:

«Αλήθεια όμως, αρχίζουμε να ανησυχούμε ότι βρέθηκαν κάποιοι στη Ν.Δ. που πίστεψαν ότι αυτό το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό που να δικαιολογεί δελτίο τύπου… Κοιτάξτε το παιδιά. Υ.Γ. Παιδιά, η σωστή ημερομηνία για καταδίκη πραξικοπήματος με Δελτίο Τύπου είναι η 21η Απριλίου».

Σημειώνεται, πως νωρίτερα η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, βάζοντας στο κάδρο και τον κ. Γερουλάνο και κάνοντας λόγο για "πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ".

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών. Αποφάσισαν ετσιθελικά να τοποθετηθούν στην πλατεία Συντάγματος μόνο τα προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου και επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία και τον Γιώργο Πατούλη να τοποθετήσουν τα δικά τους στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ό,τι και να κάνουν, όμως, ο κλαυθμός και ο οδυρμός το βράδυ των εκλογών θα είναι όλος δικός τους”, αναφερόταν στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Send this to a friend