Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Εν ψυχρώ εκτέλεση στη Μεταμόρφωση – Δολοφόνησαν άνδρα έξω από καντίνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανά για εναλλακτικές λύσεις μιλά η Αριστερή Πλατφόρμα: “Μας τρέμουν οι δανειστές…”

Νέες φωτιές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ανάβει η Αριστερή Πλατφόρμα, οδεύοντας προς το τέλος της διαπραγματευτικής διαδικασίας. Μέσα από βασικό άρθρο της ιστοσελίδας ISKARA καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει η κυβέρνηση τα τελεσίγραφα των θεσμών τονίζοντας πως υπάρχουν “εναλλακτικές λύσεις” τις οποίες ‘τρέμουν οι δανειστές”. Μάλιστα διαμηνύει  ότι οι αξιώσεις για επέκταση της λιτότητας δεν […]

Νέες φωτιές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ανάβει η Αριστερή Πλατφόρμα, οδεύοντας προς το τέλος της διαπραγματευτικής διαδικασίας. Μέσα από βασικό άρθρο της ιστοσελίδας ISKARA καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει η κυβέρνηση τα τελεσίγραφα των θεσμών τονίζοντας πως υπάρχουν “εναλλακτικές λύσεις” τις οποίες ‘τρέμουν οι δανειστές”. Μάλιστα διαμηνύει  ότι οι αξιώσεις για επέκταση της λιτότητας δεν είναι δυνατό να γίνουν αποδεκτές.

Στο άρθρο γίνεται  λόγος για “απροκάλυπτους και κεκαλυμμένους εκβιασμούς” από την πλευρά των δανειστών και καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει “κάθε τελεσίγραφο το οποίο αξιώνει συμφωνία που αντιστρατεύεται τις προγραμματικές δεσμεύσεις της και τις ταυτοτικές αξίες της Αριστεράς”.

«Αξιώσεις για επέκταση της λιτότητας, με επώδυνα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, εκποίηση δημοσίου πλούτου και νέα επίθεση σε ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα δεν είναι δυνατό να γίνουν και δεν θα γίνουν αποδεκτές από μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει το άρθρο.

Ιδιαίτερη σημασία έχει οτι γίνεται λόγος για εναλλακτικές λύσεις οι οποίες, πάντα σύμφωνα με την Αριστερή Πλατφόρμα “η χώρα διαθέτει” και οι οποίες “παρά τις προσωρινές δυσκολίες, μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για ελπιδοφόρες, προοδευτικές εξελίξεις από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων”.

“Αυτές τις εναλλακτικές λύσεις είναι που τρέμουν οι δανειστές οι οποίες, όμως, γίνονται όλο και πιο προσφιλείς για το λαό, προκειμένου να ακολουθηθεί μια νέα ανορθωτική πορεία του τόπου” καταλήγει το άρθρο.

Φίλης: Λυπεί βαθύτατα η επιλογή Σακελλαροπούλου να τιμήσει τον φράχτη της μισανθρωπίας
Χατζηδάκης: «Το νομοσχέδιο για την Προστασία της Εργασίας δίνει δύναμη στον εργαζόμενο»
Φίλης: Πρόβλημα φυσιογνωμίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Όχι στον ανερμάτιστο πολυσυλλεκτισμό και το «ναι σε όλα, ναι σε όλους»
Εύα Καϊλή: Με εκφράζει ο Ανδρέας Λοβέρδος – Ο Μητσοτάκης είναι συμπαθής και προσεγγίζει το Κέντρο
Γιώργος Γεωργαντάς: Το gov.gr ήρθε στη ζωή μας για να μείνει
Ξεκάθαρο μήνυμα Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία: «Ό,τι απειλείται, δεν αποστρατιωτικοποιείται»