Αθήνα

14 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πεταλωτής:”Η Ελλάδα πρώτα αυτοπυροβολήθηκε και κάποιοι τώρα την καννιβαλίζουν”

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο το οποίο όμως αποπνέει μεγάλη ανησυχία και αγωνία για τις εξελίξεις και όσα συμβαίνουν αυτές τις ιστορικές ώρες ανήρτησε πριν λίγο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής. “Οι Φινλανδοί πάντα ήταν απο τους πιο σκληρούς στην ελληνική κρίση. Για να στηθεί ο […]

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο το οποίο όμως αποπνέει μεγάλη ανησυχία και αγωνία για τις εξελίξεις και όσα συμβαίνουν αυτές τις ιστορικές ώρες ανήρτησε πριν λίγο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής.

“Οι Φινλανδοί πάντα ήταν απο τους πιο σκληρούς στην ελληνική κρίση.
Για να στηθεί ο μηχανισμός δανειοδότησής μας το 2010, όταν ακόμη δεν υπήρχε τίποτε, χρειάστηκε εσπευσμένα ιδιαίτερη επίσκεψή μας στο Ελσίνκι , για να πείσουμε την τότε φινλανδή πρωθυπουργό να μην φέρνει αντιρρήσεις.
Η αναξιοπιστία μας τότε μεγάλο πρόβλημα.
Τα greek statistics, το κρυμμένο έλλειμμα, η απουσία μεταρρυθμίσεων και η εύθραυστη κυβερνητική τους συμμαχία μεγάλα εμπόδια.
Τα collaterals , δηλαδή οι εγγυήσεις ήταν η τελευταία γραμμή υποχώρησής τους.
Τώρα, απλώς έτυχε να συγκυβερνούνε καθοριστικά οι ακραίοι λαικιστές “Αληθινοί Φιναλνδοί”, περίπου οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” δηλαδή, οπότε η άρνησή τους πήρε και σαφή ιδεολογικά χαρακτηριστικά (φανταζόμαστε τη στάση των ΑΝΕΛ και όχι μόνον, σε αντίστοιχη περίπτωση, που θα έπρεπε να δανείζουμε επανειλλημμένως πχ την Λεττονία ή την Ρουμανία!!!) .

Πάντως, όπως πολύ εύστοχα σημείωσε φίλος στοχαστής, η Ελλάδα πρώτα ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ με την τεράστια καθυστέρηση και τώρα ανέλαβαν κάποιοι άλλοι να την ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΟΥΝ.
Πραγματικά κρίμα…”

Γιώργος Τράγκας: Στο κόμμα του και ο Γιάννης Δημαράς – Υπέγραψαν διακήρυξη συνεργασίας
Τι θα ισχύσει για το λιανεμπόριο και πώς θα ληφθούν οι αποφάσεις για το Πάσχα
Παύλος Γερουλάνος: Να χτίσουμε νέες σχέσεις εμπιστοσύνης
Μητσοτάκης: Πετυχημένα τα self test – Ακολουθούν εργαζόμενοι σε λιανεμπόριο, ΜΜΜ και delivery
Ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει την τροπολογία Βορίδη και καταθέτει δική του για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων
Βουλή: Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για την άρση των περιορισμών στην ψήφο των Αποδήμων