Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η Χαριλάου Τρικούπη επιτίθεται στον Γερουλάνο επειδή ζήτησε δημοκρατικό συνέδριο;

Η πρωτοβουλία του Παύλου Γερουλάνου για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τάραξε τα νερά και φαίνεται πως βρίσκει απήχηση μιας και χτύπησε όπως λένε συνεργάτες του στην «δημοκρατική φλέβα» των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ.

Η πρωτοβουλία του Παύλου Γερουλάνου για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τάραξε τα νερά και φαίνεται πως βρίσκει απήχηση μιας και χτύπησε όπως λένε συνεργάτες του στην «δημοκρατική φλέβα» των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ.

Μια καθαρά πολιτική τοποθέτηση, χωρίς προσωπικές αναφορές και κατηγορίες, φαίνεται να οδήγησε όμως σε απώλεια ψυχραιμίας (κάποιους) κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη οι οποίοι διέρρευσαν σε μμε διάθεση «υπονόμευσης της παράταξης» από την πλευρά Γερουλάνου.

Η επίθεση των κύκλων της Χαριλάου Τρικούπη κατά του κ. Γερουλάνου ανεβάζει το θερμόμετρο λίγα 24ωρα πριν από το συνέδριο, όταν επιδίωξη της ηγεσίας – κατά τους ίδιους κύκλους – είναι ν’ αποφευχθεί η εσωστρέφεια. Οι δε αναφορές τους στη στάση Γερουλάνου αναφορικά με τις εκλογές σε ΠΕΔΑ και ΚΕΔΕ μοιάζουν το λιγότερο άστοχες, δεδομένου πως στην ΠΕΔΑ όλοι γνωρίζουν πως ο κ. Γερουλάνος ήταν υποψήφιος και στήριξε όσο λίγοι το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Νέας Σμύρνης , κ. Τζουλάκη, ενώ στην ΚΕΔΕ, όπως εξήγησε ο ίδιος, έκανε πίσω όχι για να φυγομαχήσει, όπως τον κατηγορούν από τη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά για ν’ αποδείξει ότι δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες και να διευκολύνει εν τέλει τον κεντρικό σχεδιασμό της παράταξης στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κ. Γερουλάνος μάλιστα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές της ΚΕΔΕ, την ώρα που κύκλοι του ΚΙΝΑΛ τον κατηγορούν για...φυγομαχία!

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του κ. Γερουλάνου το ψήφισμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη που στηρίζει τη διεξαγωγή ανοικτού δημοκρατικού συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ και ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Προοδευτικού Χώρου και φυσικά στους συνέδρους που αντιδρούν στο συνέδριο «παρωδία» του Σαββάτου, όπως το αποκάλεσε και ο ίδιος ο κ. Γερουλάνος. Ειδικά σε αυτούς που επιθυμούν να απέχουν ή δεν μπορούν να συμμετάσχουν.

Όποιος ή όποια θέλει να στηρίξει το  ψήφισμα μπορεί ν’ αποστείλει mail στην ηλεκτρονική  [email protected]gmail.com αναγράφοντας το όνομα, το επώνυμο, το όνομα πατρός και την ιδιότητα (σύνεδρος ή μέλος/φίλος ΠΑΣΟΚ).

Send this to a friend