Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Χώρισε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεοχαρόπουλος αποχαιρετά τον Τσαμουργκέλη: “Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα…”

Την οδύνη της εξέφρασε η Δημοκρατική Αριστερά μέσω του προέδρου της Θανάση Θεοχαρόπουλου για τον χαμό του καθηγητή και στελέχους τoυ κόμματος Γιάννη Τσαμουργκέλη, που έφυγε σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή...

Την οδύνη της εξέφρασε η Δημοκρατική Αριστερά μέσω του προέδρου της Θανάση Θεοχαρόπουλου για τον χαμό του καθηγητή και στελέχους τoυ κόμματος Γιάννη Τσαμουργκέλη, που έφυγε σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή.

[adsense]

“Η Δημοκρατική Αριστερά αποχαιρετά με οδύνη  τον φίλο και σύντροφο  Γιάννη Τσαμουργκέλη. Πάλεψε έως την τελευταία στιγμή  με γενναιότητα, κουράγιο και αξιοπρέπεια την περιπέτεια της υγείας του”, αναφέρει το κόμμα του Θανάση Θεοχαρόπουλου, όπου ανήκε πολιτικά ο γνωστός καθηγητής Γιάννης Τσαμουργκέλης.

“Μέχρι πριν λίγες ημέρες έδινε διαλέξεις, έγραφε κείμενα και με ρηξικέλευθες, προοδευτικές ιδέες συνεισέφερε στον κοινό μας στόχο:  την ανασυγκρότηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Δεν δίσταζε να πάει κόντρα στο ρεύμα, δεν έμενε σε βεβαιότητες του παρελθόντος”, τονίζει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

“Ο Γιάννης Τσαμουργκέλης ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε σταθερή και πολύτιμη συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη στον προοδευτικό κόσμο με τις ιδέες, τις ανησυχίες και τα κείμενα του. Μέλος της επιτροπής διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις πάλευε για έναν ισχυρό προοδευτικό φορέα”, αναφέρουν εκτός των άλλων από τη ΔΗΜΑΡ.

[adsense]

“Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα και θα παλέψουμε να μετουσιώσουμε τις ιδέες σου σε πράξεις”, καταλήγει το συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Τρικάκια του Ρουβίκωνα έξω από το γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου – «Πράξη κατά της Δημοκρατίας» λέει η ΝΔ
Τσίπρας: «Τέρμα η άμυνα, περνάμε στην αντεπίθεση απέναντι στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη» (vid)
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά των κομμάτων-Να παρακρατείται το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης για εξόφληση των χρεών τους
Μητσοτάκης για σχέσεις με Τουρκία: Είμαστε ανοιχτοί σε μια θετική ατζέντα, αλλά κατά τρόπο σταδιακό, αναλογικό και αναστρέψιμο
Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει εξορθολογίσει πλήρως τα οικονομικά του κόμματος
Μητσοτάκης: «Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δίνει δύναμη στον εργαζόμενο» (ΒΙΝΤΕΟ)