Αθήνα

19 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν έχουν καμιά δουλειά να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας πρώην πρωθυπουργοί», λέει η Μαριέττα Γιαννάκου

H πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ, «Απευθείας», στις υποψηφιότητες για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρώην πρωθυπουργοί δεν έχουν καμιά δουλειά να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός.

Όπως συμπλήρωσε η Μαριέττα Γιαννάκου «κανένας πρώην πρωθυπουργός δεν διεκδίκησε Προεδρία της Δημοκρατίας σε καμία χώρα της Ευρώπης. Και θα σας πω ποιος είναι ο λόγος. Το σύστημά μας είναι πρωθυπουργοκεντρικό. Ο πρωθυπουργός είναι το πανίσχυρο πρόσωπο. Είναι δυνατόν από το “πανίσχυρο πρόσωπο” να θέλει μετά να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας χωρίς αρμοδιότητες;».

Η κ. Γιαννάκου, το όνομα της οποίας έχει επίσης «ακουστεί» ως πιθανό πρόσωπο που θα μπορούσε να προταθεί, εκφράστηκε θετικά για τον σημερινό Πρόεδρο, αναφέροντας πως «έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, προσέφερε υπηρεσίες και ιδιαίτερα στην περίοδο του 2015».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ασφαλώς είναι λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός- Καταστροφική μια νέα καραντίνα
Πώς “έσπασε ο πάγος” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Τι συζήτησαν στις Βρυξέλλες Μητσοτάκης-Ερντογάν και ποιες είναι οι διαφορές που παραμένουν
Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη
Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο το βίντεο με την ιδρυτική διακήρυξη- Θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο
Νέα Δημοκρατία για απεργία σε μετρό και λεωφορεία: Σε κίνδυνο οι πανελλαδικές εξετάσεις
Γεννηματά για τo έργo στον Φαληρικό Όρμο: Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε και το ξεκίνησε