
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Είχε προηγηθεί η απόφαση της ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει ο κ. Θεοχαρόπουλος την Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.
[the_ad id=”493520″]
Με ανάρτησή της στα social media η Εύα Καϊλή ζητάει από τον Θ. Θεοχαρόπουλο να παραδώσει την έδρα του καθώς εκλέχτηκε ως βουλευτής Επικρατείας και όχι με σταυρό.
Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook
Προς Θανάση Θεοχαρόπουλο:
Είναι χρήσιμο να θυμηθούμε ότι το ΠΑΣΟΚ σε δέχτηκε σαν πολιτικό με αρχές, συστρατεύτηκες με τη ΔηΣυ και τιμήθηκες με τη θέση του διορισμένου βουλευτή Επικρατείας.
Mοιάζει όμως να άγεσαι απο τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό.
Η εργαλειοποίηση της έδρας που σου δόθηκε καλή τη πίστη για ένα θέμα που βλάπτει το Εθνικό συμφέρον, θυμίζει μία πρακτική που κατήγγειλες στο πρόσωπο του κ.Κουβέλη.
Η στάση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας για τις Πρέσπες έχει εκφραστεί από την πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά, δεν είναι ηθικό λοιπόν, να διευκολύνεις την κύρωση της Συμφωνίας παραμένοντας βουλευτής χωρίς να έχεις εκλεγεί με σταυρό από τους πολίτες.
Ελπίζω να παραδώσεις άμεσα την έδρα πίσω στην Δημοκρατική Παράταξη.

ΝΔ για τις επιθέσεις στο «όνομα» του Κουφοντίνα: «Θρασύδειλοι – Η πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς»

(Μια ακόμη) κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά σήμερα – Γιατί απομακρύνεται η λήξη του lockdown την Καθαρά Δευτέρα
