Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Η Κατερίνα Παπακώστα στηρίζει την Ραχήλ Μακρή για τον Δήμο Παλλήνης- Ρ. Μακρή: Δεν είχα ποτέ χρίσματα, ούτε στηρίξεις

H Κατερίνα Παπακώστα και το κόμμα της, «ΝΕΟ», στηρίζουν την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτή, Ραχήλ Μακρή για τον δήμο Ανθούσας- Γέρακα- Παλλήνης.

H Κατερίνα Παπακώστα και το κόμμα της, «ΝΕΟ», στηρίζουν την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτή, Ραχήλ Μακρή για τον δήμο Ανθούσας- Γέρακα- Παλλήνης.

Οι δύο γυναίκες είχαν θεσμική συνάντηση για θέματα ασφάλειας. Σήμερα το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία γίνεται σαφής η στήριξη προς την Ραχήλ Μακρή.

«Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή για τη Δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης. Με συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο, επί μία τριετία, υπέρ των πολιτών, χωρίς παρωπίδες και ιδεολογικούς διαχωρισμούς, το όραμα και οι προγραμματικές θέσεις της Ραχήλ Μακρή και του συνδυασμού “Άλλη Πόλη”, υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση σημειώνεται: «αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με όραμα, προοπτική και με γνώμονα τον διάλογο και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο».

«Δεν είχα ποτέ χρίσματα»

Η υποψήφια δήμαρχος Ανθούσας- Γέρακα- Παλλήνης σημειώνει σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook ότι δεν υπάρχει κάποιο χρίσμα που έχει δοθεί, παρά ήταν μία θεσμική επίσκεψη στο γραφείο της κας Παπακώστα.

«Δεν είχα ποτέ χρίσματα, ούτε στηρίξεις. Δεν συνηθίζω να στηρίζομαι.
Θα υπερασπίζομαι όμως ως Δήμαρχος με νύχια και δόντια τους Δημότες του Δήμου Παλλήνης και θα διεκδικώ συνεχώς για να βγάλω τον δημο από το τέλμα και να τον οδηγήσω στις πόλεις τις Ευρώπης», σημειώνει μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Ανθούσας- Γέρακα- Παλλήνης. 

Send this to a friend