Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Η κόντρα Νοτοπούλου με Μπουτάρη καλά κρατεί! «Όταν τον στηρίξαμε δεν ήταν κομματικό χρίσμα»

Η κόντρα της υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου με τον Γιάννη Μπουτάρη στα social media έχει ανάψει για τα καλά!

Η κόντρα της υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου με τον Γιάννη Μπουτάρη στα social media έχει ανάψει για τα καλά!

Όλα ξεκίνησαν από το tweet του Γιάννη Μπουτάρη περί  «κομματικών χρισμάτων» το οποίο δεν άφησε αναπάντητο από το Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου σχετικά με την υποψηφιότητά της στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπουτάρης έγραψε: «Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση»,  το Σάββατο μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Νοτοπούλου από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα;» απάντησε στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες; Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1996 – 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…» καταλήγει η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Send this to a friend