Αθήνα

6 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λινού: Η απλή χειρουργική μάσκα προστατεύει 45% – Να φοράμε δύο μάσκες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νέα Δημοκρατία… εκσυγχρονίζεται! Τραγάκης: «Την Κυριακή θα δεχθούμε και e-mail!»

Σχετικά με τον τρόπο αποστολής των αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής στη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο Γιάννης Τραγάκης.

Σχετικά με τον τρόπο αποστολής των αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής στη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο επικεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και βουλευτής του κόμματος Γιάννης Τραγάκης.

Σημειώνεται, πως η αποστολή των αποτελεσμάτων στον α’ γύρο είχε καθυστερήσει πάρα πολύ, προκαλώντας τον εκνευρισμό ψηφοφόρων και μη!

«Τι θα κάνουμε αυτή την Κυριακή; Επειδή το fax είχε κατά κάποιον τρόπο (ξεπεραστεί) – παρόλο που ήταν πιστή εφαρμογή του καταστατικού μας, διότι θα σας θυμίσω ότι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εθνικές εκλογές στέλνουν τηλεγράφημα στη Νομαρχία για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα, που φέρει τις υπογραφές των μελών της εφορευτικής επιτροπής – αποφασίσαμε αυτή τη φορά να δεχθούμε και το e-mail», είπε ο Γιάννης Τραγάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑFM.

[adsense]

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο «οι εκπρόσωποι των υποψηφίων μαζί με τον πρόεδρο των τοπικών εφορευτικών επιτροπών θα μπορούν να φωτογραφίσουν όπου μπορούν και όσο μπορούν το πρακτικό της ψηφοφορίας και να μας το αποστείλουν με e-mail, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα, που θα έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα».

Πάντως, δεν απέκλεισε εντελώς το fax επικαλούμενος το παράδειγμα του «γέροντα προέδρου από τη Δροσοτσάνη ο οποίος δεν έχει τηλέφωνο για να μπορεί να πάρει 4G ή δεν έχει internet. Κάποιος θα έχει εκεί λοιπόν, αλλά αυτός που θα έχει όμως, κρατήστε το αυτό, πρέπει να είναι επιβεβαιωμένος χρήστης».

Όσον αφορά στο πότε θα υπάρχει μία πρώτη εικόνα σχετικά με το αποτέλεσμα ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ υπολογίζει ότι «αυτή θα είναι γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής εκτός αν παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο κι έχουμε τέτοια προσέλευση, δηλαδή κλείσουν οι κάλπες 22.27’, όπως έκλεισαν την προηγούμενη φορά».

Αγωγή 1 εκατ. ευρώ Τσίπρα σε Παπαχρήστο και Κουρτάκη «για τις συκοφαντίες για αγορά βίλας 1 εκατ. ευρώ»
Διερευνητικές επαφές: Η αποτίμηση της επανεκκίνησης του ελληνοτουρκικού διαλόγου –Oρόσημο η συμφωνία για τα Rafale
ΣΥΡΙΖΑ για απαγόρευση συναθροίσεων: Φοβούνται την αντίδραση της νεολαίας και της κοινωνίας
Κίνημα Αλλαγής – Στα Γιάννενα ο Χριστοδουλάκης: Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη στήριξη του ΕΣΥ
Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου για τα εμβόλια: Ασκούμε πιέσεις στις εταιρείες να τιμήσουν τα συμβόλαια
Μεταλλάξεις και αυξημένα κρούσματα χτυπούν «καμπανάκι» κινδύνου