Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Η ΝΔ ζητάει την παραίτηση Μυλόπουλου μετά το σκάνδαλο στο ΑΠΘ! «Και έτερος εκλεκτός του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ μπλεγμένος…»

Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θόρυβος από την υπόθεση Παναγιωτάκη και τον σάλο που είχε προκληθεί «για την διατήρηση του στη θέση του ως Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ παρά το γεγονός ότι είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για παράβαση καθήκοντος κατ’εξακολούθηση» και νέος αγαπητός από το φυτώριο του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται μπλεγμένος σε πολύ σοβαρή υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ σημειώνει πως σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον κ. Γιάννη Μυλόπουλο, Πρόεδρο της Αττικό Μετρό και πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ3. Ο κ. Μυλόπουλος, ως πρώην Πρύτανης του Α.Π.Θ., εμφανίζεται να μεθόδευσε την αγορά κτιρίου για το πανεπιστήμιο με καπέλο 9 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με την αρχική αποτίμηση που είχε γίνει, προσθέτει η Ν.Δ. και διερωτάται:

"Το ερώτημα που τίθεται είναι αυτονόητο: έχει ο κ. Μυλόπουλος τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί μέχρι τουλάχιστον να διαλευκανθεί αυτή η πολύ σοβαρή υπόθεση; Και αν δεν σκοπεύει να παραιτηθεί μόνος του, μήπως θα πρέπει να τον παραιτήσει ο κ. Σπίρτζης από την νευραλγική θέση στην οποία τον έχει τοποθετήσει; Αναμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση εντός της ημέρας".

Send this to a friend