Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κορονοϊός: «Ακούμε τους ασθενείς να φωνάζουν, σας παρακαλώ λυτρώστε με» – Συγκλονιστική μαρτυρία διευθύντριας της ΜΕΘ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο κόμμα…; Ιδρύθηκε το «Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας “Χριστόδουλος”»!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η δημιουργία του «Πατριωτικού Κινήματος Νεολαίας "Χριστόδουλος"», εμπνευσμένου από τον εκλιπόντα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η δημιουργία του «Πατριωτικού Κινήματος Νεολαίας “Χριστόδουλος”», εμπνευσμένου από τον εκλιπόντα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

[adsense]

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας ‘ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ’ ξεκίνησε την νέα πορεία μέσω διαδικτύου το Πάσχα της τελευταίας μας ελπίδας… Χριστόδουλος προσφέρει και σήμερα το “πνευματικό, εθνικό και πολιτιστικό κολλύριο” για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση, την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς μας».

Η ανακοίνωση προσθέτει ότι το κίνημα συγκροτείται από «νέες και νέους απ’ όλον τον Ελληνισμό» και πιστεύει ότι «μπορούμε να ανακαλύψουμε την δύναμη της πίστης, της θέλησης και της δράσης για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το θαύμα της Ανάστασης του Έθνους, παίρνοντας πίσω την ζωή που μας έκλεψαν και κερδίζοντας την εθνική, οικονομική και ατομική μας αξιοπρέπεια και προκοπή».

[adsense]

Τέλος, όπως αναφέρεται μέσω Facebook: «Καλούμε,λοιπόν, όλα τα Ελληνόπουλα σε μια αντίσταση στην παρακμή που απειλεί να μας εξαφανίσει σε μια εθνική πανστρατιά για την Ανάσταση των ιδεών και την Αναγέννηση των οραμάτων που προσφέρει ο Χριστόδουλος στις καρδιές μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι στην «λίστα φίλων» βρίσκεται και το όνομα του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ- Το ανακοίνωσε στη Γεννηματά
Γιώργος Λαμπρούλης: Ο βουλευτής του ΚΚΕ που ζήτησε άδεια για να εργαστεί εθελοντικά ως γιατρός κατά του κορονοϊού
Γερουλάνος: «Το άρθρο της ΑΥΓΗΣ είναι κατάπτυστο διότι αναδεικνύει την νοοτροπία του ελληνικού κράτους απέναντι στον εθελοντισμό»
Εβδομάδα συζητήσεων για “‘άνοιγμα” της οικονομίας, αλλά μόνον εάν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα – Εντείνονται η πίεση στις ΜΕΘ και οι απώλειες
Τσίπρας: «Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί και κυρίως να θέλει να στηρίξει το ΕΣΥ»
Ο Κοτζιάς ανακοίνωσε ότι το ΠΡΑΤΤΩ μετεξελίσσεται σε κόμμα και προτείνει συνεργασία με την Αριστερά