Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Aναλυτικά και ανά περιφέρεια οι υπογραφές των υποψήφιων αρχηγών Κεντροαριστεράς - Έγινε ο έλεγχος της Επιτροπής Αλιβιζάτου

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των υπογραφών των υποψηφίων αρχηγών της Κεντροαριστεράς από την αρμόδια Επιτροπή Αλιβιζάτου, προκειμένου να πιστοποιηθεί η υποψηφιότητα των εν δυνάμει επικεφαλής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Νίκο Αλιβιζάτο: «Δεν εντόπισα εικονικές υπογραφές και οι παραλείψεις στοιχείων που επεσήμανα δεν είναι για κανένα υποψήφιο τόσες ώστε να οδηγεί στον αποκλεισμό του».

Πάντως, όπως διευκρίνισε ο Ν. Αλιβιζάτος "πέραν των 2.864 υπογραφών που υπέβαλε σε hard copy ο κ. Θεοδωράκης και που ελέγθηκαν όπως ακριβώς και οι υπογραφές υποστήριξης όλων των άλλων υποψηφίων, έχει υποβάλει εμπροθέσμως, σε usb,  2.136 υπογραφές από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και 300 υπογραφές αποδήμων, οι οποίες δεν ελέγθηκαν".

Εξάλλου, αναφορικά με τα διαδικαστικά της ψηφοφορίας, που έχουν συγκεντρώσει υπέρ το δέον το ενδιαφέρον τόσο της Επιτροπής όσο και των υποψηφίων, διεξάγεται σήμερα το μεσημέρι επιτελική συνάντηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Send this to a friend