Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Συμμαχίες χτίζει η Αθήνα απέναντι στην Άγκυρα – Το μπαράζ επαφών Μητσοτάκη-Δένδια και ο ρόλος της Γαλλίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aναλυτικά και ανά περιφέρεια οι υπογραφές των υποψήφιων αρχηγών Κεντροαριστεράς – Έγινε ο έλεγχος της Επιτροπής Αλιβιζάτου

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των υπογραφών των υποψηφίων αρχηγών της Κεντροαριστεράς...

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των υπογραφών των υποψηφίων αρχηγών της Κεντροαριστεράς από την αρμόδια Επιτροπή Αλιβιζάτου, προκειμένου να πιστοποιηθεί η υποψηφιότητα των εν δυνάμει επικεφαλής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Νίκο Αλιβιζάτο: «Δεν εντόπισα εικονικές υπογραφές και οι παραλείψεις στοιχείων που επεσήμανα δεν είναι για κανένα υποψήφιο τόσες ώστε να οδηγεί στον αποκλεισμό του».

Πάντως, όπως διευκρίνισε ο Ν. Αλιβιζάτος “πέραν των 2.864 υπογραφών που υπέβαλε σε hard copy ο κ. Θεοδωράκης και που ελέγθηκαν όπως ακριβώς και οι υπογραφές υποστήριξης όλων των άλλων υποψηφίων, έχει υποβάλει εμπροθέσμως, σε usb,  2.136 υπογραφές από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και 300 υπογραφές αποδήμων, οι οποίες δεν ελέγθηκαν”.

Εξάλλου, αναφορικά με τα διαδικαστικά της ψηφοφορίας, που έχουν συγκεντρώσει υπέρ το δέον το ενδιαφέρον τόσο της Επιτροπής όσο και των υποψηφίων, διεξάγεται σήμερα το μεσημέρι επιτελική συνάντηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

Βαρβιτσιώτης για ελληνοτουρκικά: Δε συζητάμε με Τουρκία, αν δεν αποσύρει τα πλοία της από τη Μεσόγειo
Συμμαχίες χτίζει η Αθήνα απέναντι στην Άγκυρα – Το μπαράζ επαφών Μητσοτάκη-Δένδια και ο ρόλος της Γαλλίας
Μητσοτάκης: Έκκληση στους νέους για τον κορονοϊό- «Να προστατέψουν, όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως τους αγαπημένους τους»
Γεραπετρίτης: Μόνη κερδισμένη διπλωματικά η Ελλάδα από την ένταση στην Αν. Μεσόγειο
Στήριξη μεν, αλλά για κυρώσεις στην Τουρκία… βλέπουμε! Τι έγινε στο έκτακτο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε.
ΥΠΕΝ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οι ευθύνες του για Μάνδρα και Μάτι δεν θα ξεπλυθούν με απαράδεκτους συμψηφισμούς