Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος: Παραλήρημα σε βίντεο για τον κορονοϊό! «Μας μεταχειρίζονται ως μπαταρίες…»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και άλλες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου από τον ΣΥΡΙΖΑ- Ο Τσίπρας ξέχασε τί έλεγε…;

«Κάποτε είχαν τα βασιλικά διατάγματα. Σήμερα έχουν τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου», έλεγε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το 2013,

«Κάποτε είχαν τα βασιλικά διατάγματα. Σήμερα έχουν τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου», έλεγε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το 2013, ωστόσο η κυβέρνηση του πλέον νομοθετεί συνεχώς με ΠΝΠ.

Άλλες 12 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου ήρθαν προς έγκριση στη Βουλή και αφορούν θέματα όπως η τραπεζική αργία και τα capital control του περασμένου καλοκαιριού έως και τις επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά και εκπαιδευτικά όπως και προσφυγικά ζητήματα.

[adsense]

Τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για τις ΠΝΠ; «Προχωρούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, λες και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου και σε κατάσταση πολιορκίας», ανέφερε το 2012, καθώς και «με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου συρρικνώνουν τη Δημοκρατία».

Μητσοτάκης: «Αύριο θα ανακοινώσω νέα μέτρα»
Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης, ένα βήμα πριν από το καθολικό lockdown
Σενάρια για νέα μέτρα ή και lockdown φέρνει η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Τι λένε οι ειδικοί και τι σκέφτονται στην κυβέρνηση
Γεωργιάδης: Είναι προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό
Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη
Δημοσκόπηση GPO: Σχεδόν 15 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Το 70% δεν θέλουν lockdown