• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 10:37

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καμίνης: «Κακή εικόνα η διαμάχη Γεννηματά- Θεοδωράκη, να την ξεπεράσουμε! Δεν επιτρέπεται η πολυφωνία στη Βουλή»

Αφού τάχθηκε υπέρ της πρότασης της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές, ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6  άφησε αιχμές για την κόντρα της με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

«Ναι δεν έχω πρόβλημα με το θέμα των εκλογών» είπε ο κ. Καμίνης υπογραμμίζοντας ότι «ειδικά μέσα στη Βουλή δεν επιτρέπεται να υπάρχει πολυφωνία για το Κίνημα Αλλαγής».

Αφού υπενθύμισε ότι ο ίδιος ήταν από την αρχή υπέρ της ενοποίησης σε όλα τα επίπεδα στο ΚΙΝΑΛ, στη συνέχεια παρατήρησε ότι όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα «δείχνουν ότι δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πάρουμε ρίσκα».

Ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε «κακή εικόνα» τη διαμάχη Γεννηματά-Θεοδωράκη για το θέμα των εκλογών τονίζοντας ότι «πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα γιατί δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Θα πρέπει να υπάρχει μια προσυνεννόηση για όλα».

Μιλώντας για την κατάσταση στην Αθήνα παρατήρησε ότι «υφίσταται τις συνέπειες μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης εν μέρει δικαίως γιατί η φούσκα μεγάλωσε εδώ». Ωστόσο καταλόγισε «βαρύτατες ευθύνες» στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ανομίας των Εξαρχείων προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει πολιτική βούληση από ένα σημείο και πέρα».

Τόνισε, τέλος, ότι «δεν είναι κυρίως το προσφυγικό το πρόβλημα της Αθήνας. Το πρόβλημα της πόλης είναι ότι υπάρχει ανομία, το δεύτερο είναι το πρόβλημα των ναρκωτικών και της δημόσιας χρήσης και διακίνησης.

Send this to a friend