Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Καμίνης: Το μόνο κόμμα που βάζει σταθερά και πάντα την πατρίδα πάνω από όλα είναι το δικό μας κι αυτό το ξέρουν Μητσοτάκης και Τσίπρας

Στην Κρήτη περιοδεύει, μεταφέροντας το μήνυμα νίκης και προοδευτικής αλλαγής για το Κίνημα Αλλαγής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Στην Κρήτη περιοδεύει, μεταφέροντας το μήνυμα νίκης και προοδευτικής αλλαγής για το Κίνημα Αλλαγής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε περιοχές της Επικράτειας εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, βρέθηκε σε Χανιά και Ρέθυμνο, όπου είχε επαφές με φορείς, πανεπιστημιακούς, στελέχη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και με απλούς πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στο Ρέθυμνο συναντήθηκε με πανεπιστημιακούς και όπως ανέφερε ο Γ. Καμίνης: «Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τριτοβάθμια εκπαίδευση κυριάρχησαν στη συζήτησή μας με τους πανεπιστημιακούς. Κοινή διαπίστωση η ανάγκη για αναβάθμιση, βελτίωση και εξωστρέφεια των πανεπιστημίων μας».

«Πρέπει να ανατρέψουμε τη συντηρητική κυριαρχία στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χρυσή ευκαιρία να την αλλάξουμε! Θελουμε μια πραγματική προοδευτική αλλαγή κι αυτό θα το πετύχουμε στις 26 Μαΐου με την ψήφο μας στο Κίνημα Αλλαγής», είπε επίσης ο κ. Καμίνης σε συζήτηση με φίλους και στελέχη, επίσης, στο Ρέθυμνο.

Εξάλλου, εξαπολύοντας επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, από τα Χανιά, είπε: «Ακούσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι η ΝΔ είναι αυτή που κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη. Αλλά όλη η χώρα θυμάται πως όταν η δική μας παράταξη σήκωνε στις πλάτες της όλο το βάρος, η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ΟΧΙ στα Μνημόνια και έδιναν τη μάχη της πλατείας. Το μόνο κόμμα που βάζει σταθερά και πάντα την πατρίδα πάνω από όλα είναι το δικό μας κι αυτό το ξέρει και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας».

Send this to a friend