Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Κούγια: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο δικηγόρος – «Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής: Άδικη η αύξηση διοδίων στην Αττική Οδό – Δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα

Η κυβέρνηση δεν θα δεχτεί κανένα τετελεσμένο καθώς έχει πολλούς τρόπους αντίδρασης, είπε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, εκτός των άλλων, χαρακτήρισε την εθνική οδό Πατρών- Πύργου έργο που είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

«Όπως είναι σήμερα το έργο, κομμένο σε πέντε τμήματα οδηγείται σε  αδιέξοδο και χρειάζεται μια ριζική λύση», δήλωσε ο κ. Καραμανλής και διευκρίνισε ότι το Υπουργείο σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μελέτα διεξοδικά τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για να γίνει οπωσδήποτε ο αυτοκινητόδρομος.

Αναφερόμενος στην αύξηση των διοδίων της Αττικής οδού που ανακοίνωσε προεκλογικά η εταιρία  ο κ Καραμανλής  δήλωσε ότι η Αττική Οδός  έχει συμβατικό δικαίωμα να τις κάνει άλλα δεν έχει δίκιο γιατί δεν σεβάστηκε τους πολίτες που την χρησιμοποιούν.

Τόνισε δε ότι η Κυβέρνηση δεν θα δεχτεί κανένα τετελεσμένο καθώς έχει πολλούς τρόπους αντίδρασης.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΑΣΘ ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι θα αλλάξει την διοίκηση του Οργανισμού και  θα αξιοποιηθούν όλα τα ικανά στελέχη χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Ανακοίνωσε τέλος ότι θα επιταχύνει τον διαγωνισμό για την υποθαλάσσια ζεύξη Περάματος -Σαλαμίνας που έχει καθυστερήσει και  θα προχωρήσει στην κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Ελευσίνας – Υλίκης.

Γιώργος Τράγκας: Αποκαλυπτήρια για το σήμα του κόμματος – Μαζί στη «μάχη» μπαίνει και Ραχήλ Μακρή
Προς παράταση ίσως και 2 εβδομάδων το lockdown στην Αττική – Θετικό κλίμα για την πρόταση Μητσοτάκη για πιστοποιητικό εμβολιασμού
Άννα Διαμαντοπούλου: Στην τελική τριάδα για την ηγεσία του ΟΟΣΑ
Παύλος Γερουλάνος: Για να είναι προοδευτική μια κοινωνία πρέπει να είναι ελεύθερη
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ «ακούει» την κοινωνία και τους φωτισμένους της Δεξιάς
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεργασία ΕΕ – ΝΑΤΟ με βάση και την αρχή της καλής γειτονίας μεταξύ των συμμάχων