• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 14:42

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Καρφάκια» Καμμένου: Άκρον άωτον αλυτρωτισμού το «Μακεδονία του Ίλιντεν»- Οι συντάξεις δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθουν σε επίπεδα 2009

Στην παραδοχή ότι οι συντάξεις δεν μπορούν να επανέλθουν σε επίπεδα του 2009 προχώρησε την Τρίτη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος αναγνώρισε επίσης ότι «δεν θα είναι εύκολη η έξοδος, γιατί δεν θα σε αφήσει ο Γερμανός χαλαρό». «Θα έχουμε επιτήρηση, αλλά θα έχουμε και το χρέος (σ.σ μείωση)».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι «σε δύο χρόνια θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό και να δώσουμε και κάτι στους συνταξιούχους που τους έχουμε βασανίσει».

Όσον αφορά το ζήτημα των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια είπε ότι το «Μακεδονία του Ίλιντεν» θα φάει μαύρο στη Βουλή, εξηγώντας πως είναι το άκρον άωτον του αλυτρωτισμού. «Αν δώσουμε το "Μακεδονία" θα σου πουν σε δυο χρόνια τα Σκόπια, αλλάξτε το όνομα γιατί είστε περιφέρεια και μας μπερδεύει. Και τότε δεν θα βρεθεί κανένας να μας υπερασπιστεί» σημείωσε.

Όσον αφορά τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι «η ατιμωρησία θέλει επαναλαμβανόμενο και κακώς εννοούμενο ακτιβισμό... Δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Πρέπει να λάβουμε μέτρα».

Send this to a friend