• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 23:33

Αθήνα

11 oC

αραιές νεφώσεις

"Καρφάρα" Κακλαμάνη σε Κυριάκο για δίωξη Γεωργίου: Έπρεπε να πάρει θέση η ΝΔ!

"Καρφάρα" Κακλαμάνη σε Κυριάκο για δίωξη Γεωργίου: Έπρεπε να πάρει θέση η ΝΔ!

Ρήγμα φαίνεται πως θα προκαλέσει στη Ν.Δ. η απόφαση του Αρείου Πάγου να παραπέμψει εκ νέου στη Δικαιοσύνη τον πρώην πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για διερεύνηση τυχόν ευθυνών του αναφορικά με τη διόγκωση του ελλείμματος το 2009.

Η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί έρθει πιο κοντά με τους “καραμανλικούς”, που καταλογίζουν στον Κυρ. Μητσοτάκη “ένοχη σιωπή” και “απροθυμία υπεράσπισης των πεπραγμένων του κόμματος”.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον realfm 97,8 σχολιάζοντας στην παραπομπή του πρώην πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, άφησε τις αιχμές του.

"Θεωρώ ότι ήταν λάθος που δεν βγήκε μία κεντρική ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία, από άποψη στρατηγικής.

«Εγώ ήμουν απολύτως ξεκάθαρος. Το πιστεύω αυτό απόλυτα, και υπενθυμίζω ότι τον Φεβρουάριο του 2010 κατετέθη από το σύνολο της τότε κοινοβουλευτικής ομάδας, με υπογραφές και του Αντώνη Σαμαρά, που ήταν ο αρχηγός, και του Κυριάκου Μητσοτάκη, και όλων των υπολοίπων βουλευτών, αίτημα στη Βουλή για να γίνει εξεταστική επιτροπή που να ερευνήσει από το 2000 έως το 2010.

«Άρα, αυτή η κεντρική γραμμή υπάρχει. Καλό είναι να την υπενθυμίζουμε και να την διεκδικούμε. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Send this to a friend