• Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου
  • 05:13

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Καρφάρες» Γεννηματά για «σχέσεις στοργής» ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και «μπαχαλάκηδες»! «Ανεξέλεγκτοι οι κουκουλοφόροι τρομοκρατούν»

«Τα περιστατικά βίας και ανομίας είναι πλέον καθημερινά», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μετά την συνάντηση της με την Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας της.

«Ανεξέλεγκτοι κουκουλοφόροι εφορμούν στα κέντρα των πόλεων,  σε δημόσια κτίρια,  σε Πανεπιστήμια από σήμερα και στο Υπουργείο δημοσιάς Τάξης.   Η επίθεση στους αστυνομικούς εδώ  στην Θεσσαλονίκη ξεχείλισε το ποτήρι», συνέχισε η κα Γεννηματά και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ανεξέλεγκτοι κουκουλοφόροι τρομοκρατούν με την ανοχή της Κυβέρνησης».

«Είναι φανερό ότι υπάρχουν σχέσεις στοργής ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων», είπε η ίδια, «καρφώνοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς έχουμε ως προτεραιότητα το δικαίωμα στην ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών», υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά και κατέληξε:

«Αυτό όμως προϋποθέτει ότι και οι αστυνομικοί θα αισθάνονται ασφαλείς και απερίσπαστοι θα μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. Το Κίνημα Αλλαγής στέκεται στο πλευρό τους και είμαστε αποφασισμένοι έμπρακτα να στηρίξουμε το δύσκολο έργο τους».

Send this to a friend