Αθήνα

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καρχιμάκης σε Μητσοτάκη: Στην δυτική Αθήνα δεν χτύπησε ποτέ ούτε η δική σας καρδιά, ούτε της Δεξιάς που ηγείστε!

«Βέλη» στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής και πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην περιοχή, όπου ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος.

«Βέλη» στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής και πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην περιοχή, όπου ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος.

«Στην μνήμη σας η δυτική Αθήνα έρχεται μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και όχι για τις ανάγκες και τα προβλήματα της», ανέφερε ο Μιχ. Καρχιμάκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του στον δυτικό τομέα της Β περιφέρειας Αθήνας, από το Δημαρχείο του Ιλίου (Βασίλειος Κουκουβίνος) στις 3/12,επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα υποκρισίας για την καρδιά της Δεξιάς που χτυπάει δυτικά, αλλά και την δίκη του καρδιά που δεν σταματά να χτυπά για την δυτική Αθήνα».

«Κύριε Μητσοτακη, ούτε η καρδιά της ΝΔ ,αλλά ούτε και η δίκη σας χτύπησαν ποτέ για την δυτική Αθήνα, αλλά όπως φαίνεται ούτε και του ΣΥΡΙΖΑ. Την δυτική Αθήνα την θυμηθήκατε αργά, αλλά για άλλους λόγους, εκλογικούς και ψηφοθηρικούς», επισήμανε το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και συμπλήρωσε: «Η μόνη σας επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια, εξ αποστάσεως όμως, ήταν και είναι η παραπλάνηση των ανθρώπων και η ψηφοσυλλεκτική σας στοχοπροσήλωση. Από περιεχόμενο πρωτοβουλιών και στόχους επίλυσης αναγκών, υπήρξατε άφαντοι».

«Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία να μας πείτε έστω και μια πρωτοβουλία που σχετίζεται με τις ανάγκες της ΔΥΤΙΚΗΣ Αθήνας, που ως δεξιά παράταξη την συλλάβατε, την σχεδιάσατε, την ωριμάσατε, τήν υλοποιήσατε και την παραδώσατε τα χρόνια που ασκήσατε την εξουσία», δηλώνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης και σπεύδει να συμπληρώσει: «Σας πληροφορώ σχεδόν καμία. Η συντριπτική πλειοψηφία των πρωτοβουλιών και των παρεμβάσεων ήταν έργο ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Όσον αφορά τώρα στη δική σας καρδιά, δεν συνάντησα ούτε την μισή στα χρόνια που κυκλοφορώ στους δήμους της δυτικής Αθήνας. Δυστυχώς δεν σας συνάντησα ποτέ. Κύριε Μητσοτάκη το σημαντικότερο όμως που ξεχάσατε και ξεχνάτε διαρκώς είναι να αναφέρετε την καταστροφική διακυβέρνηση Καραμανλή και τον ρόλο της στην επιδείνωση της ζωής των ανθρώπων της δυτικής Αθήνας και όχι μόνο», επισήμανε ο Μιχ. Καρχιμάκης.

«Σήμερα είστε ο τελευταίος που μπορείτε, μετά την πολιτική, κοινωνική και αναπτυξιακή  εξαφάνιση της δεξιάς που εκπροσωπείτε να εκφράζετε με τόσο υποκριτικό τρόπο τις δήθεν ευαισθησίες σας για την περιοχή. Την Δεξιά που ηγείστε, τήν έχει δοκιμάσει διαχρονικά στο πετσί του ο λαός της δυτικής Αθήνας και γνωρίζει πολύ καλά και την πολιτική σας και τα αναμενόμενα από την πιθανή επάνοδό σας.

Είστε λοιπόν και εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ οι τελευταίοι που μπορείτε να επικαλείστε την λεγόμενη ευαισθησία για τα προβλήματα και τις ανάγκες της δυτικής Αθήνας και τους δήμους της (Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου).

Send this to a friend