• Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου
  • 01:46

Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Καταληψίες απαντούν στον Χρυσοχοΐδη για την εκκένωση κτηρίων και του δίνουν διορία 15 ημερών για να παραιτηθεί

«Τελεσίγραφο» στο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στέλνουν οι καταληψίες της Νοταρά 26, με κείμενο που δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Τελεσίγραφο» στο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στέλνουν οι καταληψίες της Νοταρά 26, με κείμενο που δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρεται και στο κείμενο τους, οι καταληψίες απαντούν στον υπουργό που έδωσε περιθώριο για την εκκένωση των καταλήψεων, δίνοντας διορία 15 ημερών για να παραιτηθούν.

Η απάντηση της κατάληψης Νοταρά 26

Από τα κατεχόμενα Εξάρχεια δίνουμε διορία 15 ημερών, να παραιτηθούν, σε όλους εκείνους που οραματίζονται την αναβίωση της χούντας με μηχανές προπαγάνδας, ξυλοδαρμούς, εικονικούς βιασμούς, εκγύμνωση γυναικών, άρνηση νομικών δικαιωμάτων, εκφοβισμούς και παρακολουθήσεις συντρόφων/ισσών, εργατών/τριών και φοιτητών/τριών. Αυτές είναι κάποιες από τις πρακτικές της αυξανόμενης καταστολής και επίθεσης στον κόσμο του αγώνα. Η αριστεία και η κανονικότητά τους είναι τα κλειστά σύνορα, τα κλειστά στρατόπεδα, τα κλειστά μυαλά και μετά, θα έρθουν τα φουγάρα.

Μας έδωσαν 15 ημέρες προθεσμία. 15 ημέρες…Η Ν26 υπάρχει 1500 ημέρες. Έχουν βρει στέγη πάνω από 9000 άνθρωποι από 15 διαφορετικές χώρες προέλευσης. Εκατοντάδες αλληλέγγυοι/ες από όλα τα σημεία της γης πλαισίωσαν το εγχείρημα. Χιλιάδες διαφορετικές ιστορίες. Ένας κοινός συνεχής αγώνας αλληλεγγύης, αυτοδιαχείρισης της ζωής μας, αποδοχής του διαφορετικού και της μοναδικότητας. Ένας αγώνας στην κατάληψή μας, στη γειτονιά μας, στο δρόμο.

Οι ιδέες δεν καταστέλλονται. Η Νοταρά 26 είναι εδώ & θα παραμείνει ζωντανή!Ούτε τώρα, ούτε ποτέ, δε θα μπορέσετε να εκκενώσετε ένα κίνημα. Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26 [1]Αθήνα, 21 Νοέμβρη 2019

Send this to a friend