• Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου
  • 09:49

Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Καταπέλτης» Γεωργιάδης! «Δεν μας αφήνουν να δούμε τα απόρρητα έγγραφα - Ελπίζω να μη θέλουν να το κουκουλώσουν»

Κλειδωμένα στον πρώτο όροφο της Βουλής, συγκεκριμένα σ ο χρηματοκιβώτιο της Νομοθετικής Υπηρεσίας, βρίσκονται τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε χθες στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο Ανδρέας Λοβέρδος και σχετίζονται με την πώληση των πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία.

Με αυτό τον τρόπο επιχειρήθηκε να διασφαλιστεί ότι τα διαβαθμισμένα έγγραφα δεν θα δημοσιοποιηθούν, αλλά θα είναι διαθέσιμα μόνο σε βουλευτές. Ωστόσο όσοι από τους βουλευτές επιχείρησαν σήμερα να ενημερωθούν δεν το κατόρθωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι υπηρεσίες της Βουλής αρνήθηκαν να τους παραδώσουν το υλικό, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν ούτε οι βουλευτές να ενημερωθούν διότι τα έγγραφα είναι απόρρητα. Τους πληροφόρησαν ότι αναζητείται τρόπος να ξεπεραστούν τα εμπόδια αυτά.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του κ. Αδωνη Γεωργιάδη στο twitter: «Πριν λίγο προσπάθησα να δω τα Απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε χθες για τους βουλευτές ο @a_loverdos οι Υπηρεσίες της Βουλής δεν μου τα έδωσαν. Ακόμη ψάχνουν λένε τρόπο….ελπίζω να μην θέλουν να τα κουκουλώσουν…»

Send this to a friend