• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 14:05

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Χυδαία ενέργεια επικήρυξης»: «Καταπέλτης» ο Καμίνης κατά όσων στοχοποιούν κατοίκους στο Πεδίον του Άρεως

Για «αφίσες ντροπής» έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφορικά με αυτές που αναρτήθηκαν από αναρχικούς γύρω από το Πεδίον του Άρεως και στοχοποιούν κατοίκους της περιοχής, όπως τη γνωστή ηθοποιό Μιμή Ντενίση.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μέσω ανάρτησής του στο twitter ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν αυτή τη χυδαία ενέργεια, σχολιάζοντας σχετικά:

«Αφίσες ντροπής αναρτήθηκαν γύρω από το Πεδίον του Άρεως. Στοχοποιούν κατοίκους της περιοχής, όπως τη Μιμή Ντενίση, που έχουν κινητοποιηθεί μαζί μας, ενάντια στη διακίνηση & χρήση ναρκωτικών. Οι αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν αμέσως αυτή τη χυδαία ενέργεια επικήρυξης ενός πολίτη».

Σημειώνεται, πως το «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής» με αφίσες που τοιχοκόλλησε απειλεί την ηθοποιό και διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως».

Στην αφίσα απεικονίζεται η ηθοποιός με μεγάλη φωτογραφία από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» όπου είχε βάψει την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park»μαζί με κατοίκους της περιοχής.  Στην αφίσα γίνεται επίσης αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

Send this to a friend