• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 07:51

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Καταθέτει μήνυση ο Άδωνις εναντίον του Πολάκη: Δεν κάνει ούτε για θυρωρός χαμαιτυπείου

Στις αίθουσες του δικαστηρίου μάλλον θα συνεχιστεί ο άγριος καυγάς που ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη που εξελίχθηκε προχθές στην Βουλή με απίστευτες εκφράσεις και από τους δυο πολιτικούς.

Οι δυο άνδρες λογομάχησαν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να "απειλεί" τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι θα αποκαλύψει «τα ραβασάκια του ιδιου και της γυναικάς του με αιτήματα για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

Ο τελευταίος υπαινιγμός εξόργισε τον κ. Γεωργιάδη που του ανταπάντησε με σκληρή γλωσσά και ο οποίος τώρα δηλώνει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη την ερχόμενη Δευτέρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Τάκη, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε την πρόθεση του αυτή, όπως είχε κάνει και μέσα στο κοινοβούλιο την ώρα του καυγά, λέγοντας: «ο Πολάκης δεν κάνει ούτε για θυρωρός σε χαμαιτυπείο» και χαρακτηρίζοντας τον ως «κατά συρροήν συκοφάντη».

Ο κ. Γεωργιάδης ωστόσο προέβλεψε ότι ο κ. Πολάκης θα επωφεληθεί της βουλευτικής ασυλίας για να μην αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λόγων του.

Δημοφιλή