Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος

Την κάθετη αντίθεσή του ως προς το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και στην εκπομπή Evening report ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι η θέση κατά της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βάση και την πλειοψηφία των ψηφοφόρων διαχωρίζοντας όμως ορισμένεα στελέχη που δίνουν την εντύπωση πως βλέπουν με θετικό τρόπο τη συνεργασία με τη σημερινή κυβέρνηση.

«Οι θέσεις μου είναι της εκλογικής βάσης» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι τα στελέχη που κοιτάζουν προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά «δεν εκφράζουν τίποτα».

Στην συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος άφησε να εννοηθεί ότι αν το ΚΙΝΑΛ επιδιώξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε δύσκολα το μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει. Και αυτό διότι παραπλανήθηκε και διαψεύστηκε και μια τέτοια συνεργασία δύσκολα θα τους πείσει πως έκαναν λάθος.

 

Ο ίδιος, τάχθηκε ακόμη υπέρ της αυτονομίας του Κινήματος Αλλαγής, συμπληρώνοντας ότι αυτό για να επιτευχθεί πρέπει να υπάρχουν θέσεις και ένα καθαρό μήνυμα προς τους πολίτες

Ο κ. Βενιζέλος, υπογράμμισε βέβαια, ότι έχει ήδη γίνει ένα «καλό πρώτο βήμα με τη θέση περί εκλογών» καθώς και με την ανακοίνωση που εξεδόθη από το ΚΙΝΑΛ στην οποία διαχωρίζεται και ιδεολογικά η οποιαδήποτε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, έκανε λόγο για «αιμομικτική σχέση του ΣΥΡΙΖΑ» με την ακροδεξιά δείχνοντας τη συμπόρευση με τους ΑΝΕΛ.

Send this to a friend