Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κάτι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ! Κίνηση στελεχών για κατάργηση της εκλογής Προέδρου από τη βάση! Casus belli για τη Φωφη

Τα όσα ψιθυρίζονταν στους διαδρόμους τελικά πήραν και δρόμο δημόσιας έκφρασης . Τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι κ.κ  Νάσος Αλευράς, Κώστας Καρτάλης και Γιώργος Φλωρίδης υπέγραψαν κείμενο με το οποίο ουσιαστικά ζητούν την κατάργηση της εκλογής πρόεδρου από τη βάση και την εκλογή συλλογικής ηγεσίας. Πρόκειται ουσιαστικά για βόμβα λίγες μόλις μέρες πριn την διεξαγωγή του συνεδρίου και με […]

Τα όσα ψιθυρίζονταν στους διαδρόμους τελικά πήραν και δρόμο δημόσιας έκφρασης . Τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι κ.κ  Νάσος Αλευράς, Κώστας Καρτάλης και Γιώργος Φλωρίδης υπέγραψαν κείμενο με το οποίο ουσιαστικά ζητούν την κατάργηση της εκλογής πρόεδρου από τη βάση και την εκλογή συλλογικής ηγεσίας. Πρόκειται ουσιαστικά για βόμβα λίγες μόλις μέρες πριn την διεξαγωγή του συνεδρίου και με δεδομένη την στάση της Φώφης Γεννηματά η οποία έχει διαμηνύσει οτι αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας αποτελεί για την ίδια casus beli.

Η πρόταση των τριών έχει ως εξής:

“Προτείνουμε το Συνέδριο να εκλέξει ένα σχετικά ολιγομελές καθοδηγητικό όργανό ου που θα λαμβάνει όλες τις μεγάλες αποφάσεις. Αυτό πρέπει να είναι η Κεντρική Επιτροπή. Με τη σειρά της, η Κεντρική Επιτροπή να εκλέξει το Εκτελεστικό Γ ραφείο που θα υπόκειται σε αυτήν. Και το Εκτελεστικό Γραφείο να εκλέξει τον Πρόεδρό του, ο οποίος θα συντονίζει το έργο του και δεν θα αποτελεί αυτόνομο και ανεξέλεγκτο όργανο”

Στο παρασκήνιο αυτό ήταν κάτι που είχε χαρακτηριστεί ως τελευταία απόπειρα του Β. Βενιζέλου να παραμείνει στηΝ ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το MATRIX24 άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απέρριπταν το κείμενο και την εν λόγω πρόταση λέγοντας οτι “έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας”¨. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατατεθεί η πρόταση αυτή στο σώμα του συνεδρίου.

 

πασοκ

Στέφανος Μάνος προς κυβέρνηση: Πες μας την αλήθεια – Πεθαίνουν 15 φορές περισσότεροι, εδώ στην Ελλάδα
Μπακογιάννη για Πάσχα στην Κρήτη: «Μετά το “ξύλο” που έχω φάει θα κάνω ό,τι πει ο πρωθυπουργός»
Η Άννα Διαμαντοπούλου δεν ξέχασε το ΠΑΣΟΚ – Η επιλογή του τραγουδιού «Καλημέρα Ήλιε» που προκάλεσε αίσθηση
Γεράσιμος Αρσένης: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του με αφορμή την θλιβερή επέτειο του θανάτου του (ΦΩΤΟ)
Ο Αλογοσκούφης ζητά συνεννόηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για ένα νέο «πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής»
Δόμνα Μιχαηλίδου: Συντετριμμένη για την απώλεια στενού της συνεργάτη – Η συγκινητική της ανάρτηση (ΦΩΤΟ)