Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μας “δουλεύει” ο Κατρούγκαλος! “Τώρα που δίνω σκληρή μάχη, θέλω την αντίδρασή σας”

Ένα πραγματικό "θέατρο του παραλόγου" βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες με τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος καλεί τον κόσμο να αντιδράσει για την κατάσταση, που επικρατεί στη χώρα και τη λιτότητα...

Ένα πραγματικό “θέατρο του παραλόγου” βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες με τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος καλεί τον κόσμο να αντιδράσει για την κατάσταση, που επικρατεί στη χώρα και τη λιτότητα.

«Οι άνθρωποι πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Επομένως εγώ τώρα που δίνω μάχη με σκληρούς παίχτες, θέλω φυσικά αντίδραση από τον κόσμο», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

«Η αντίδραση του κόσμου απέναντι στη λιτότητα είναι μια αντίδραση που εμείς χρησιμοποιούμε στη διαπραγμάτευση» συμπλήρωσε ο κ. Κατρούγκαλος.

«Εγώ θεωρώ ότι οι ρυθμίσεις που φέραμε ήταν αυτές που μπορούσαν να εφαρμοστούν στη συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση, με βάση τα χρήματα τα οποία είχαμε αλλά και σε κατεύθυνση θετική, κοινωνική, αντίθετη από τη νεοφιλελεύθερη. Όσοι αμφισβητούν αυτά τα οποία λέμε, προφανώς έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν τα δικαιώματά τους», κατέληξε ο υπουργός Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο χθες, Τετάρτη ο κ. Κατρούγκαλος είχε πει: «Κάθε άνθρωπος που βγαίνει στους δρόμους να διεκδικήσει τα δικαιώματά του θεωρώ ότι είναι κέρδος. Ενθαρρύνουμε τον κόσμο να βγει στους δρόμους για να ενισχυθούν οι θέσεις μας και για τα εργασιακά»

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα καθορίζουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης – Ανοικτό το ενδεχόμενο για τοπικά lockdown
Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, σήμερα στην Αθήνα
Μωραΐτης: Απόλυτο χάος σε Ομοσπονδίες και Σωματεία με ευθύνη Αυγενάκη
Κορονοϊός: Θετικός ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς
Δένδιας: «Οι στενές σχέσεις Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ εγγύηση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή»
ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Τσιόδρας καλύπτει την αδράνεια της ΝΔ στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ”