
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιμένει ο γραμματέας της ΚΟ και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου στη θέση του πως οι εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2022, παρά το γεγονός ότι βάσει καταστατικού αυτές πρέπει να γίνουν 4 χρόνια μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2017, ήτοι τον Νοέμβριο του 2021.
«Δεν ασχολούμαι με το θέμα, αφορά το πρώτο τρίμηνο του ’22», είπε μιλώντας στον ρ.σ ΘΕΜΑ 104,6.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, που έχουν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του ’21, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε ότι βάσει καταστατικού τον Μάρτιο του 2018 έγινε το ιδρυτικό συνέδριο και προβλέπει κάθε 4 χρόνια τη διεξαγωγή του και τουλάχιστον έναν με δύο μήνες, την εκλογή. Άρα όπως είπε, είναι μια συζήτηση που αφορά το τέλος του ’21 και αρχές του ’22.
Ωστόσο, όπως είπε, αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρότατες προτεραιότητες που αντιμετωπίζει ο κόσμος εν μέσω της πανδημίας. Ο κ. Κεγκέρογλου υπογράμμισε, ότι σήμερα πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα που πληγώνει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι σοβαρό το ζήτημα της Υγείας, και πρέπει να είναι αυτό στο επίκεντρο των κομμάτων.
Παράλληλα, δεν έκρυψε τη δυσφορία του, διότι με μεγάλη καθυστέρηση όπως είπε, η κυβέρνηση αποφάσισε τη διατίμηση των τεστ. «Στεναχωρήθηκα με τον κ. Κοντοζαμάνη, διότι 8 μήνες λέγαμε για τα τεστ. Περισσότερα τεστ σημαίνει μεγαλύτερος έλεγχος της μεταδοτικότητας και καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να συνταγογραφηθεί ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Σφακιανάκης: «Η κοκαΐνη μπορεί να παράπεσε από κάποιον διάσημο συνεπιβάτη» λέει ο Κούγιας
«Βόμβα» από Λινού! «Υπήρξε ανακρίβεια με τα κρούσματα – Ντρέπομαι που το λέω»
Μαραντόνα: Ο λόγος που μια 24χρονη παίκτρια ποδοσφαίρου αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του