Αθήνα

19 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Κεραυνοί” Ελενόπουλου σε Λιβάνη και “Επίκαιρα”! “Άλλος ένας υπηρέτης του παρασιτισμού- Ένας, ένας αποκαλύπτονται…”

Με άκρως αιχμηρό σχόλιό του ο Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Ελενόπουλος αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού “Επίκαιρα” των εκδόσεων Λιβάνη, σχετικά με το έλλειμμα και την ΕΛΣΤΑΤ, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο...

Με άκρως αιχμηρό σχόλιό του ο Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Ελενόπουλος αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού “Επίκαιρα” των εκδόσεων Λιβάνη, σχετικά με το έλλειμμα και την ΕΛΣΤΑΤ, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο.

Ο κ. Ελενόπουλος ανέφερε δηκτικά: “Το ξέραμε. Το επιβεβαίωσε. Λιβάνης: άλλος ένας υπηρέτης του παρασιτισμού, της πελατοκρατείας και του μαύρου παρασυστήματος εξουσίας. Ενδεδυμένος – χωρίς αιδώ κατά περίσταση και περίπτωση, την ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΑ λεοντή, πασπαλισμένη με ολίγη από πατριδοκαπηλεία. Ας ανακεφαλαιώσουμε – επί του παρόντος, λοιπόν: Καραμανλής, Παυλόπουλος, Καμμένος, Τσίπρας, Παππάς, Λιβάνης, Στυλιανίδης. Ένας – ένας, αποκαλύπτονται. Για να γνωρίζουν οι πολίτες”.

Ο κ. Ελενόπουλος αναφέρεται στο παρακάτω πρωτοσέλιδο στα Επίκαιρα:

EPIKAIRA_LIVANIS

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός και ακραιφνής καραμανλικός Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε το παρακάτω σχόλιο, αναρτώντας το πρωτοσέλιδο, στον λογαριασμό του στο twitter: “Αποκαλυπτική δημοσίευση γιατην υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου.Τελικά η αλήθεια είναι σκληρή γιαόσους περιφρονούν τν πατρίδα”.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ασφαλώς είναι λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός- Καταστροφική μια νέα καραντίνα
Πώς “έσπασε ο πάγος” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Τι συζήτησαν στις Βρυξέλλες Μητσοτάκης-Ερντογάν και ποιες είναι οι διαφορές που παραμένουν
Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη
Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο το βίντεο με την ιδρυτική διακήρυξη- Θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο
Νέα Δημοκρατία για απεργία σε μετρό και λεωφορεία: Σε κίνδυνο οι πανελλαδικές εξετάσεις
Γεννηματά για τo έργo στον Φαληρικό Όρμο: Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε και το ξεκίνησε