Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Κεραυνοί” Σγουρού για “Αυγή”! “Με εμπάθειες και ψεύδη δηλητηριάζουν τις ηθικές αξίες και σπέρνουν διχασμό”

Με αφορμή τα συνεχή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Αυγή» για τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ο οποίος έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην περιφερειάρχης και π. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Γιάννης Σγουρός εξέδωσε μια δήλωση, κάνοντας λόγο για εμπάθειες και ψεύδη...

Με αφορμή τα συνεχή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Αυγή» για τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ο οποίος έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην περιφερειάρχης και π. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Γιάννης Σγουρός εξέδωσε μια δήλωση, κάνοντας λόγο για εμπάθειες και ψεύδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ. Σγουρός:

«Σε μια χρονική συγκυρία όπου θα έπρεπε να γκρεμίζουμε τα τείχη για τους Ολυμπιονίκες μας είναι θλιβερό ότι κάποιοι επέλεξαν να υψώνουν τείχη που χωρίζουν και να υιοθετούν πρακτικές εμπάθειας και ψεύδους που δηλητηριάζουν τις ηθικές του αξίες.

Σκοπός της παρέμβασης μου δεν είναι υπερασπιστώ την αξία και το ελληνικό χρώμα των Ολυμπιακών και παγκόσμιων μεταλλίων της άρσης βαρών, αλλά να πω σε εκείνους που προσπαθούν να σπείρουν το σπέρμα ενός πρωτόγνωρου αθλητικού διχασμού ότι είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν, γιατί το «έδαφος» του αθλητισμού είναι γόνιμο μόνο σε ό,τι ενώνει, ενώ αποβάλλει ό, τι διαιρεί.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο μας δίνουν μοναδικές εθνικές συγκινήσεις. Ας χαρούμε τα σύγχρονα Ολυμπιακά κατορθώματα και την εθνική ανάταση που προσφέρουν οι σύγχρονοι Ολυμπιονίκες μας, όπως ακριβώς είχαν δώσει την ικμάδα τους και είχαν τιμήσει παλαιότερα την πατρίδα μας τα παιδιά μιας άλλης χρυσής εποχής.

Και ας μην ξεχνάμε ότι και τότε και τώρα αλλά και στο μέλλον είναι όλοι, παιδιά της Ελλάδας μας».

Υ.Γ: Όσον αφορά τις αναφορές στον τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, σύμβολο του ελληνικού και του παγκόσμιου αθλητισμού, πιστεύω ότι η πορεία του, η προσφορά του και η αγάπη του κόσμου τα λένε όλα και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο”.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος δεν μπορεί να δίνει λεφτά για πάντα- Η επιτροπή λέει όχι στα ανοικτά εμπορικά κέντρα
Ο Βαρουφάκης ζητά κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας
Βενιζέλος: Η στρατηγική του Ελσίνκι ήταν το optimum με βάση τα δεδομένα της εποχής του
Τι θα ισχύσει για το λιανεμπόριο και πώς θα ληφθούν οι αποφάσεις για το Πάσχα
Έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες να εμβολιαστούν το συντομότερο
Μητσοτάκης: Πετυχημένα τα self test – Ακολουθούν εργαζόμενοι σε λιανεμπόριο, ΜΜΜ και delivery