Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Κεραυνοί» κατά ΣΥΡΙΖΑ από Καμίνη! «Πανικόβλητος, φοβάται τη μεγάλη παράταξη που σχηματίζεται»

«Κεραυνοί» κατά ΣΥΡΙΖΑ από Καμίνη! «Πανικόβλητος, φοβάται τη μεγάλη παράταξη που σχηματίζεται»

Για την επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς, και όχι μόνο μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Καμίνης χαρακτήρισε «πανικόβλητη» την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν στο  χώρο της Κεντροαριστεράς μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Έχετε δει τις αντιδράσεις των μεγάλων πολιτικών κομμάτων και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια αντίδραση κατά τη γνώμη μου, πανικόβλητη. Φοβάται γιατί ακριβώς βλέπει να σχηματίζεται αυτό το οποίο φοβούνται όλοι. Αυτή η μεγάλη παράταξη από τη στιγμή που θα προκύψει, θα ανατρέψει όλο το πολιτικό σύστημα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε:«Η προοπτική είναι να πάμε σε έναν ενιαίο φορέα που θα έχει τάσεις όπως έχουν όλα τα κόμματα. Πάμε σε κάτι μεγάλο γιατί αυτό ταιριάζει στη δημοκρατική παράταξη».

Σχετικά με την Eldorado Gold και την απόφαση να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα ο κ. Καμίνης σχολίασε ότι «Πρέπει κάθε επενδυτής να σέβεται τους κανόνες. Αλλά δεν έχουμε και την πολυτέλεια αβασάνιστα, να λέμε στους επενδυτές να πάνε να τσακιστούν και έτσι επιπόλαια να περνάμε κάτι πολύ σημαντικό. 2,5 χιλιάδες εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς δουλειά και είναι και ο αντίκτυπος που θα έχει στο εξωτερικό η ματαίωση της επένδυσης».

Ακόμα, ο Γιώργος Καμίνης κλήθηκε να σχολιάσει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο 106 φοιτητές αγόρασαν και παρέδωσαν την ίδια εργασία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τις εξετάσεις και τις φοιτητικές παρατάξεις να αντιδρούν υπέρ τους.

«Αυτό είναι θλιβερό. Είναι ένδειξη της παρακμής στην οποία έχουμε φτάσει. Δείχνει και ένα θράσος που έχει καλλιεργηθεί από την ανοχή», είπε αρχικά ο κ. Καμίνης και συνέχισε:

«Άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό που έκαναν είναι σωστό, δεν θέλω να ψηφήσουν. Αν ψηφίσουν εμένα, θα έχουν ψηφίσει λάθος άνθρωπο», είπε, αναφερόμενος στη στάση της ΠΑΣΠ.

Send this to a friend