Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σφοδρή αντίδραση ΚΙΝΑΛ για τη νέα άδεια Κουφοντίνα: «Η κανονικότητα που υπόσχεται ο κ. Τσίπρας δεν ισχύει για τους υπόλοιπους Έλληνες»

Αντιδράσεις προκαλεί η νέα, τέταρτη κατά σειρά, άδεια που δόθηκε στον έγκλειστο στις αγροτικές φυλακές Βόλου, τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Διαβάστε τη δήλωση του Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του Κινήματος Αλλαγής, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου:

Η κανονικότητα που υπόσχεται ο κ. Πρωθυπουργός μπορεί να μην ισχύει για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, αλλά φαίνεται να λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια για τον Δ. Κουφοντίνα. Μετά την μεταγωγή του σε αγροτική φυλακή, η νέα άδεια που έλαβε σήμερα ευνοεί ακόμη περισσότερο την «κοινωνική του επανένταξη». Για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλα αυτά είναι κανονικά. Για την πλειονότητα του ελληνικού λαού είναι απλά προκλητικά και θα σταματήσουν μόνο όταν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δουν την πόρτα της εξόδου από την εξουσία. Γι’ αυτό θα φροντίσουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Send this to a friend