Αθήνα

15 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Κυνική ομολογία Κουρουμπλή! "Το Γενάρη δώσαμε υποσχέσεις - Άνθρωποι είμαστε, κάνουμε λάθη..."

Κυνική ομολογία Κουρουμπλή! "Το Γενάρη δώσαμε υποσχέσεις - Άνθρωποι είμαστε, κάνουμε λάθη..."

Σε ακόμη μια κυνική παραδοχή προέβη στέλεχος της κυβέρνησης σχετικά με τις υποσχέσεις που μοίρασε προεκλογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής παραδέχθηκε σήμερα πως "το Γενάρη η κυβέρνηση έδωσε υποσχέσεις, αλλά τον Σεπτέμβριο είπαμε την αλήθεια".

[adsense]

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι "στο τέλος της τετραετίας να μας στείλουν στα αζήτητα αν δεν υπηρετήσουμε το λαό". "Το Γενάρη η κυβέρνηση έδωσε υποσχέσεις, οι εκλογές του Σεπτεμβρίου αγνοούνται; Το Σεπτέμβριο είπαμε την αλήθεια, για πρώτη φορά ένα κόμμα αυτό που έλεγχε προεκλογικά καλείται να το εφαρμόσει", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής.

"Η κυβέρνηση πρέπει να πείσει όλες τις κοινωνικές ομάδες ότι αυτό που κάνει είναι το απώτατο όριο των περιθωρίων που μπορεί να κάνει, νομίζω ότι και απο την άλλη πλευρά θα επιδειχθεί κατανόηση, δεν προέκυψαν όλα τα προβλήματα από αυτη την κυβέρνηση", δήλωσε ο ίδιος και υποστήριξε πως, "η κυβερνητική προσπάθεια έχει την "Ιθάκη" της, και αυτή είναι η διαπραγμάτευση του χρέους, η οποία θα αλλάξει την κατάσταση για να διαμορφωθεί κλίμα εμπιστοσύνης". "Είμαστε κοντά σε αυτή την προσπάθεια είναι μπροστά μας η αξιολόγηση". ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Εξάλλου κληθείς να σχολιάσει το θέμα της μετακίνησης του Μανώλη Σφακιανάκη, είπε: "Τον ξέρω τον Μανώλη, την προσπάθεια του και το έργο του, νομίζω κάπου είδε το θέμα (σ.σ της μετακίνησής του) παραπάνω συναισθηματικά. Δεν υπήρχε πρόθεση για τον Μανωλη να τον αδικήσει κανείς, και πολύ περισσότερο αυτός ο άνθρωπος που είναι σήμερα αρχηγός της ΕΛΑΣ. Ούτε ο κ. Τόσκας είχε πρόθεση να τον αδικήσει, και κανείς δεν έχει αμφισβητήσει το έργο του".

[adsense]

Σε ό, τι αφορά στους χειρισμούς της υπόθεσης από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Άνθρωποι οι υπουργοί κάνουν λάθη, αν υποθέσουμε οτι ήταν λάθος". "Εξέφρασε με δικό του τρόπο μια άποψη, έκλεισε το θέμα νομίζω, δεν υπάρχει ζήτημα, έχουμε πολύ περισσότερα προβλήματα", συμπλήρωσε ο υπουργός για τον κ. Τόσκα.

Send this to a friend