Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: Υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι Μένη Μαλλιώρη, Δημήτρης Ρολόγης και Ισμήνη Μώρου

Συναντήσεις με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές με το Κίνημα Αλλαγής Μένη Μαλλιώρη, Δημήτρη Ρολόγη και Ισμήνη Μώρου είχε το πρωί της Τετάρτης η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Δείτε επίσης

Ηλεία: Αυτοκτόνησε 30χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας
Θρακομακεδόνες: Σύγκρουση λεωφορείων -Τουλάχιστον ένας τραυματίας

Ποια είναι η Μένη Μαλλιώρη

Γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Σήμερα είναι Καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΕΚΠΑ και εργάζεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική-Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Διετέλεσε Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ το διάστημα 1999-2004.

Υπήρξε Πρόεδρος του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών τα διαστήματα 1997-1999 και 2010-2013.

Εργάσθηκε σαν σύμβουλος σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Ναρκωτικών στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας-ΠΟΥ στη Γενεύη και στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Αθήνα.

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νόσων-ECDC στη Στοκχόλμη ως εκπρόσωπος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία στη Λισσαβόνα για το διάστημα 1996-2013 και για το ίδιο Δ.Σ. το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας το 2018, την επέλεξε σαν εκπρόσωπό του.

Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Γραμματείας Τομέα Υγείας του «Κινήματος Αλλαγής».

[the_ad id=”493520″]

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ρολόγης

Ο Δημήτρης Ρολόγης είναι αν. καθηγητής Νευροχειρουργικής, εκπαιδευμένος στη Μεγ. Βρετανία. Για πολλά χρόνια διευθυντής Νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, και τώρα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, εισήγαγε καινοτόμες τεχνικές στη χειρουργική εγκεφάλου στην Ελλάδα. Συνέβαλε στην αρχική ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας σαν νοσοκομειακός γιατρός και σαν μέλος ειδικών Επιτροπών, επί υπουργίας Γιώργου Γεννηματά.

Υπήρξε μέλος της Ε.ΔΗ.Ν. ως φοιτητής στην Αθήνα, μέλος του Π.Α.Κ. στο Λονδίνο, μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, με ενεργή συμμετοχή στους αγώνες των νοσοκομειακών γιατρών για την εφαρμογή του Ε.Σ.Υ. Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του «Κινήματος Αλλαγής» και συμμετέχει στον όμιλο κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Ακτίδα».

Ποια είναι η Ισμήνη Μώρου

Η Ισμήνη Μώρου γεννήθηκε στην Κέρκυρα όπου ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές της Σπουδές

Φοίτησε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας και στη σχολή Ξεναγών.

Εργάστηκε ως Ξεναγός και εν συνεχεία ως Διευθυντικό στέλεχος μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων και είναι άνθρωπος με μεγάλη τεχνογνωσία σε θέματα Τουρισμού.

Προέρχεται από το χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς και υπήρξε υπ. Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Κέρκυρας ενώ το 2014 ήταν υποψήφια της Αριστερής Κίνησης Ιονίου για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη του νησιού.

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ.

Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Γραμματείας Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής.

Κορονοϊός: Δεν θέλει νέα μέτρα η κυβέρνηση, αλλά προετοιμάζεται για τα… χειρότερα – Η ανησυχία για Αθήνα-Θεσσαλονίκη και το “μοντέλο Κοζάνης” για τα τοπικά lockdown
Κοντονής: Προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του Παππά- Άθλιο το πρωτοσέλιδο της Αυγής
Τσακαλώτος σε Σταϊκούρα για Νέο Πτωχευτικό Κώδικα: Είστε πρώιμος Ρίτσαρντ Γκιρ, η Τζούλια Ρόμπερτς δεν πέρασε από τη ζωή σας
Συναγερμός με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων – Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Κικίλια, Τσιόδρα, Χαρδαλιά και Αρκουμανέα
Ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα
Αναστολή της Τελωνειακής Ένωσης ΕΕ – Τουρκίας ζήτησε η Ελλάδα