Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΙΝΗΜΑ “πυροβολεί” την κυβέρνηση! “Οδηγεί τις επιχειρήσεις στο κλείσιμο και τη μεσαία τάξη σε κατάρρευση!”

"Τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση για να κλείσει άρον άρον τη διαπραγμάτευση και έχουν δεί την εικόνα της δημοσιότητας θα επιτείνουν τα προβλήματα της οικονομίας και θα απομακρύνουν την έξοδο απο την κρίση", αναφέρει το "Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών"...

“Τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση για να κλείσει άρον άρον τη διαπραγμάτευση και έχουν δεί την εικόνα της δημοσιότητας θα επιτείνουν τα προβλήματα της οικονομίας και θα απομακρύνουν την έξοδο απο την κρίση”, αναφέρει το “Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών” σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας τα μέτρα που είναι έτοιμη να λάβει η κυβέρνηση.

[adsense]

“Με την ανεργία να είναι στο 25%, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις με δάνεια που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν και την οικονομία πεισματικά σε ύφεση, η κυβέρνηση επιλέγει να εξαφανίσει το βασικότερο, εν ανεπαρκεία, οικονομικό αγαθό, τη ρευστότητα”, επισημαίνει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

“Αντί να κινητοποιήσει τις εν υπνώσει δυνατότητες αύξησης της ρευστότητας στην οικονομία κάνει ακριβώς το αντίθετο. Προτείνει μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν σε όξυνση των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας. Και το κάνει χρησιμοποιώντας τον πιο κοινωνικά άδικο τρόπο,την αύξηση των έμμεσων φόρων”, τονίζει το ΚΙΝΗΜΑ και καταλήγει: “Με τον αναπτυξιακό νόμο στις καλένδες, το πακέτο Γιούνκερ σε ατέρμονη περίοδο σχεδιασμού, το μεγαλύτερο μέρος του ΕΣΠΑ για τους λίγους μεγάλους και τις καινοτόμες ιδέες, όπως το crowdfunding, σε χρήση μόνο για επικοινωνία ή στην αφάνεια, η κυβέρνηση οδηγεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο κλείσιμο και τη μεσαία τάξη σε κατάρρευση”.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ασφαλώς είναι λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός- Καταστροφική μια νέα καραντίνα
Πώς “έσπασε ο πάγος” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Τι συζήτησαν στις Βρυξέλλες Μητσοτάκης-Ερντογάν και ποιες είναι οι διαφορές που παραμένουν
Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη
Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο το βίντεο με την ιδρυτική διακήρυξη- Θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο
Νέα Δημοκρατία για απεργία σε μετρό και λεωφορεία: Σε κίνδυνο οι πανελλαδικές εξετάσεις
Γεννηματά για τo έργo στον Φαληρικό Όρμο: Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε και το ξεκίνησε