Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

ΚΙΝΗΜΑ: Ο Σταϊκούρας οφείλει άμεσα μία δημόσια κωλοτούμπα, να απαρνηθεί το λαϊκισμό που τον οδήγησε στην καρέκλα

Τα τέσσερα στραβά βήματα της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη «καυτηριάζει» το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε σχόλιό του μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα τέσσερα στραβά βήματα της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη «καυτηριάζει» το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε σχόλιό του μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου:

«Πρώτο, ο «προοδευτικός» Πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος μπέρδεψε τη συνεργασία πολιτικών χώρων, που δήθεν αποζητούσε, την ειλικρίνεια της οποίας εμείς αμφισβητήσαμε εξαρχής, με την απλή μετακόμιση στελεχών. Θα καταλάβει στην πορεία τη διαφορά.

Δεύτερο, ο «προοδευτικός» Πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος έκανε ένα από τα μεγαλύτερα κυβερνητικά σχήματα των τελευταίων ετών. Η ευελιξία που έταζε, υποθέτουμε πως θα έρθει από τους τεχνοκράτες, που σύμφωνα με όσα ήδη λέει το κυβερνών κόμμα, θα καταστήσουν τους υπουργούς τους διακοσμητικούς.

Τρίτο, ο «προοδευτικός» Πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος βρήκε μόνο 5 άξιες γυναίκες στο κόμμα και στους συνομιλητές του στην κοινωνία. Θεμιτό, να εξετάσει ο νέος Πρωθυπουργός γιατί τον αποφεύγουν και δεν τον υπολογίζουν τόσο οι ικανές, δραστήριες και επιτυχημένες γυναίκες της χώρας.

Τέταρτο, ο «προοδευτικός» Πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος, αυτός που υποσχέθηκε ένα συμβόλαιο αλήθειας στο λαό, έβαλε Υπουργό Οικονομικών το Χρήστο Σταϊκούρα, έναν πολιτικό που τάχθηκε ενεργά εναντίον της καταγραφής της πραγματικότητας από την ΕΛΣΤΑΤ, για να αποκρύψει τις ευθύνες του κόμματος του και του Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Σταϊκούρας οφείλει με τη σειρά του, άμεσα, μία δημόσια κωλοτούμπα - το επιβάλει η θέση του ΥΠΟΙΚ, να απαρνηθεί το λαϊκισμό που τον οδήγησε στην καρέκλα.

Θα επανέλθουμε για τα ζητήματα πολιτικής και όσα διαφαίνονται ήδη από την αναδιάταξη χαρτοφυλακίων, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις».

Send this to a friend