Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Κωνσταντινόπουλος: Δεν υπάρχει προοπτική σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτικό μέτωπο

Kάθε προοπτική σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ σε προοδευτικό μέτωπο απορρίπτει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Kάθε προοπτική σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ σε προοδευτικό μέτωπο απορρίπτει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι «δεν υπάρχει προοδευτικό μέτωπο με ακραίους λαϊκιστές που άλωσαν τους θεσμούς, συγκυβέρνησαν και συγκυβερνούν με την ακροδεξιά, κάνουν παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή, είπαν και λένε κάθε μέρα ψέματα στους πολίτες. Η μόνη προοδευτική δημοκρατική παράταξη στη χώρα, είναι το Κίνημα Αλλαγής».

Την ίδια ώρα, κατηγόρησε όλους όσοι προστρέχουν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το κάνουν ελπίζοντας σε ένα αξίωμα. «Κερδίζουν επάξια τον αυτοεξευτελισμό τους και τη χλεύη των πολιτών», αναφέρει χαρακτηριστικά και επισημαίνει ότι «ο μοναδικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι η διεμβόλισή μας, αλλά η εξαφάνισή μας. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα πάμε σε αυτόν ή στη ΝΔ, αλλά να μην υπάρχουμε. Το "κακό" με εμάς είναι ότι δεν εξαγοραζόμαστε».

Ο βουλευτής σχολίασε και τα δημοσκοπικά ευρήματα για το Κίνημα Αλλαγής, δηλώνοντας: «Συνεχίζω να στοιχηματίζω ότι στις εκλογές θα έχουμε διψήφιο ποσοστό».

Τέλος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θεωρεί απόλυτο πολιτικό ξεπεσμό τα όσα συνέβησαν στη Βουλή τις τελευταίες εβδομάδες τα οποία, σύμφωνα με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, συνιστούν «νομιμοποίηση των πιο άθλιων και επικίνδυνων συμπεριφορών που αλλοιώνουν τη λειτουργία των θεσμών και της Δημοκρατίας και "ξεπλένουν" συμπεριφορές ακραίων. Διχασμός που τρέφει τα πιο ακραία πολιτικά ένστικτα».

Send this to a friend