Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

(ΒΙΝΤΕΟ) Άγρια κόντρα Καμμμένου-Καρανικόλα : "Τα εγγόνια σας έχουν πολλά λεφτά από τους πασόκους τους παλιούς" - "Ντροπή σας! Να μας πείτε για τα βλήματα του Καμμένου"

Άγρια κόντρα άναψε στο στούντιο του ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μεταξύ του αν. εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Καρανικόλα και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου.

Την σπίθα άναψε ο βουλευτής της συγκυβέρνησης ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Καρανικόλα είπε: " Τα εγγόνια του Καρανικόλα έχουν πολλά λεφτά από τους πασόκους τους παλιούς".


To στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής δεν άφησε αναπάντητη την αιχμή και προχώρησε σε αντεπίθεση:

"Τι λέτε κ. Καμμένε τώρα; κ. Αυτιά ούτε για αστείο, ούτε για αστείο δεν το δέχομαι αυτό. Να το πάρει πίσω αυτό που είπε. Ντροπή σας κύριε Καμμένε! Ντροπή σας, έχετε μπροστά σας ένα νέο άνθρωπο και τολμάτε και λέτε σε μένα αυτά τα αίσχη, ντροπή σας! Να μας πείτε για τα βλήματα του Πάνου Καμμένου που θα πήγαιναν και να μας πείτε για τον Υπουργό σας και Αρχηγός σας, που πάει στο Μοντεκάρλο και στα καζίνα, επιδεικνύοντας τον νεοπλουτισμό της κυβέρνησης κ. Καμμένε. Τα στελέχη στα οποία αναφέρεστε να τα κοιτάξετε να τα βρείτε στον κυβερνητικό σας εταίρο στον ΣυΡιζΑ που έφυγαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πήγανε στο ΣυΡιζΑ για να βρουν καρέκλα στην εξουσία του ΣυΡιζΑ. Σε ό,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο είναι η επιτομή μιας υποταγμένης διαπραγματεύσεις που οδηγεί σε ένα μνημόνιο διάρκειας. Δεσμεύουν την Χώρα, χωρίς να έχουν καμία νομιμοποίηση σε νέες περικοπές των συντάξεων και σε μείωση του αφορολόγητου. Ακούστε κ. Καφαντάρη, τι έχετε κάνει γιατί είστε βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και βαφτίζετε συνέχεια το κρέας ψάρι. Ακούστε που έχετε οδηγήσει σήμερα την ελληνική κοινωνία και την οικονομία: περικόπτετε τις συντάξεις, μειώνετε τις κοινωνικές δαπάνες, μειώνετε το αφορολόγητο, μέχρι το 2022 η δήθεν αριστερά κυβέρνηση δεσμεύει την ελληνική οικονομία για πρωτογενή πλεονάσματα 11 δισεκατομμύρια, επίσης δεσμεύει ταυτόχρονα τα αποθεματικά όλων των φορέων του δημόσιου και προσέξτε στο άρθρο 109 του πολυνομοσχεδίου βάζουν ενέχυρο 25 δισεκατομμύρια € από την κρατική περιουσία για να πληρώσουν τα δάνεια που πήρε Τσίπρας-Καμμένος, το πρώτο εξάμηνο του 2015. Και ένα τελευταίο: τροποποιούν το νόμο ΠΑΣΟΚ, τον γνωστό νόμο Κατσέλη, για να διευκολύνουν τους πλειστηριασμούς και ταυτόχρονα ο κ. Τσίπρας προσωπικά ο ίδιος, μοίρασε στο επιτελείο του στο Μαξίμου, στον κύριο Καρανίκα και τους υπόλοιπους συνεργάτες του, προπληρωμένες υπερωρίες ύψους 50.000 € και την ίδια στιγμή περικόπτουν τις συντάξεις περικόπτουν τις κοινωνικές δαπάνες, αλλά μοιράζουν τα χρήματα στους φίλους τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα γι’ αυτό και ζητούμε εκλογές εδώ και τώρα για να σταματήσουν να δεσμεύουν τη Χώρα με δεσμεύσεις που θα είναι τα επόμενα χρόνια πολύ δυσβάστακτες για τον ελληνικό λαό".

Send this to a friend