Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κούλογλου: Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει έναν καμικάζι εάν θέλει να εκραγεί

Κούλογλου: Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει έναν καμικάζι εάν θέλει να εκραγεί

«Δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για να σταματήσουν έναν καμικάζι εάν θέλει να εκραγεί. Το αεροδρόμιο είναι πολύ μεγάλο με 100.000 επιβάτες την ημέρα. Αν μπει κάποιος με την βαλίτσα του που περιέχει εκρηκτικά και σκάσει μαζί της, τι μπορεί να γίνει; Να βάλουν ανιχνευτή μετάλλων να τους ελέγχουν πριν μπουν;» σημείωσε από τις Βρυξέλλες ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

«Το ίδιο ισχύει και για το Μετρό» πρόσθεσε.

«Αν θέλουμε να λύσουμε πραγματικά το πρόβλημα της τρομοκρατίας πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες που γεννάνε την τρομοκρατία» επεσήμανε σε δηλώσεις του στον Real FM.

[adsense]

Ο κ. Κούλογλου περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στις Βρυξέλλες λίγες ώρες μετά από τις επιθέσεις, την παρομοίασε με την αντίστοιχη που επικρατούσε μετά από την επίθεση στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτεμβρίου.

«Είναι παγωμένο το κλίμα, λίγος κόσμος στους δρόμους και πολλά αυτοκίνητα από πολίτες που έχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους. Πολλές δημόσιες υπηρεσίες και γραφεία διεθνών οργανισμών εκκενώθηκαν. Ο αέρας «μυρίζει» κάτι μεταξύ θλίψης και φόβου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου.

πηγή: Real FM

Send this to a friend