Αθήνα

12 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Κουρουμπλής διαψεύδει Γ. Παπαχρήστο για τις «μπίζνες με αδασμολόγητα ΙΧ»

Κουρουμπλής διαψεύδει Γ. Παπαχρήστο για τις «μπίζνες με αδασμολόγητα ΙΧ»

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το χθεσινό δημοσίευμα της Εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», το οποίο έχει τίτλο «Μπίζνες Κουρουμπλή με αδασμολόγητα ΙΧ», που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Σημειώνεται, πως στη στήλη του ο Γ. Παπαχρήστος αναφέρεται σε ύπαρξη εταιρείας που είχε αντικείμενο την προμήθεια αδασμολόγητων αυτοκινήτων σε άτομα με ειδικές ανάγκες και στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Ναυτιλίας. Η εταιρεία είχε την επωνυμία European Cars OE και δραστηριοποιήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και τις αρχές του ‘90 με έδρα την οδό Πατησίων.

Αναλυτικά η απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας:

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας “Ελευθερία του Τύπου” το οποίο έχει τίτλο «Μπίζνες Κουρουμπλή με αδασμολόγητα ΙΧ», ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής δηλώνει ότι η εταιρία που αναφέρεται, δεν λειτούργησε ποτέ. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την περίοδο εκείνη δεν έχει παρά να ανατρέξει στα σχετικά αρχεία της Εφορίας. Την ίδια περίοδο ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε μόνο κοινωνική δράση στο χώρο των τυφλών και δεν είχε κανένα δημόσιο αξίωμα.

Είναι προφανές λοιπόν ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν ενημερώνει με κάποιον τρόπο την κοινή γνώμη, αφού ο συντάκτης του ομολογεί ότι «όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να μάθει αν ευδοκίμησε και για πόσο χρονικό διάστημα» η συγκεκριμένη εταιρία. Προκύπτουν λοιπόν τα ερωτήματα: Αφού ο συντάκτης δεν είχε στοιχεία για την ανώνυμη πληροφορία που λέει ότι έλαβε και άρα δεν μπορούσε ούτε να τη διασταυρώσει ούτε έγκυρα να ενημερώσει το κοινό, γιατί έγραψε; Και αφού δεν λειτούργησε ποτέ η εταιρία, τότε πώς προκύπτει η λέξη «Μπίζνες»;».

Send this to a friend