Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Κουρουμπλής λέει "όχι" σε εκλογές και ομολογεί: "Εάν αποτύχουμε θα πάμε στα αζήτητα..."

Ο Κουρουμπλής λέει "όχι" σε εκλογές και ομολογεί: "Εάν αποτύχουμε θα πάμε στα αζήτητα..."

"Ξεχάστε τις εκλογές", λέει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αποκαλύπτει τι θα γίνει σε περίπτωση αποτυχίας της κυβέρνησης...

[adsense]

«Μην αγχώνεστε, εκλογές δεν θα γίνουν. Σας βλέπω στα πανιά, αλλά ο άνεμος δεν είναι ούριος για εκλογές. Θα πάνε κάπου αλλού» είπε ερωτηθείς σχετικά από τον Βήμα fm. Τόνισε δε πως έχει έτοιμα 4 νομοσχέδια και τον εκλογικό νόμο τον οποίο, «ένα σοβαρό πολιτικό σύστημα, τον εκπονεί και τον ψηφίζει πρώιμα».

Αναφερόμενος στις αποφάσεις του Eurogroup και στον περίφημο «κόφτη» ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε πως τα προληπτικά μέτρα των 3 δισ. «δεν υπάρχουν, απλώς θα υπάρχει ένας μηχανισμός».

Για να προσθέσει: «Εφόσον η χώρα βρίσκεται σε μία τέτοια καμπή, αν αποτύχει η ανάπτυξη, σημαίνει ότι θα λάβουμε μέτρα. Τότε είμαστε όλοι για εκεί που πρέπει. Εάν δεν πετύχουμε στην ανάπτυξη, έχουμε αποτύχει και θα πάμε στα αζήτητα, όπως πήγαν και οι άλλοι».

[adsense]

Τέλος, για τα δικαστήρια μετά την αλλαγή απόφασης εγκατάστασής τους στο Beach Volley ο κ. Κουρουμπλής είπε: «Τα Δικαστήρια αναζητούν χώρους, κάπου πρέπει να πάνε, θα γίνουν λοιπόν στο Ρουφ. Αφού κάποιοι πούλησαν, όπως πούλησαν το Ελληνικό...».

Send this to a friend