Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Ο Κουβέλης δηλώνει «παρών»! Με όλες μου τις δυνάμεις θέλω να πετύχουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ο Κουβέλης δηλώνει «παρών»! Με όλες μου τις δυνάμεις θέλω να πετύχουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Παρών» δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην ενεργό πολιτική και τονίζει πως εκείνο το οποίο θέλει είναι να επιτύχει η παρούσα προοδευτική – αριστερή κυβέρνηση, διότι βλέπει ότι στην χώρα διαμορφώνονται δύο πόλοι.

«Ο ένας πόλος είναι βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ένας άλλος προοδευτικός πόλος ο οποίος πρέπει να στηριχτεί και πρέπει να εξασφαλίσει τη σταθερή πορεία του. Μιλάω για διπολισμό, είναι προφανές ότι δε μιλάω για δικομματισμό», ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA: «Και όλες μου τις δυνάμεις θέλω να τις προσφέρω και τις καταθέτω στη προσπάθεια ο προοδευτικός πόλος να πορευτεί μπροστά προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας».

Σχετικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε πως "τα ζητήματα τα οποία αναδεικνύονται βρίσκονται κατά σειρά στα εξής θέματα: το ένα είναι αν πράγματι δικαιούται το ελληνικό κράτος, το δημόσιο να προχωρήσει σε διαγωνισμό. Σύμφωνα με το Σύνταγμα η αρμοδιότητα και το δικαίωμα όσο και η εξουσία χορήγησης αδειών ανήκει στο κράτος, εκτός και αν είχε υπάρξει εκχώρηση προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης".

Send this to a friend