• Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου
  • 20:57

Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κουντουρά: Αν συμβεί κάτι σε εμένα ή τα παιδιά μου θα φταίει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τα «πυρά» της κατά του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην ομιλία της στην Βουλή, για τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, τον ηθικό αυτουργό για τη στοχοποίηση που δέχεται.

Τα «πυρά» της κατά του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην ομιλία της στην Βουλή, για τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, τον ηθικό αυτουργό για τη στοχοποίηση που δέχεται.

«Έχουν ειπωθεί αισχρά ψεύδη εναντίον μου. Έχω υποστεί άθλιες επιθέσεις για την οικογένεια μου και τον νεκρό πατέρα μου. Με έχει στοχοποιήσει ο Άδωνις Γεωργιαδης. Με τις επιθέσεις που κάνει εναντίον μου σε ομιλίες τους προσφέρει κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία να με εκφοβίζουν. Αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα ή την οικογένειά μου ευθύνη δεν θα έχουν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί θα έχουν ευθύνη και οι ηθικοί αυτουργοί» είπε αρχικά η Έλενα Κουντουρά.

Στην συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει καθαρά τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι είναι πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη.

«Η πατριωτική στάση είναι η θετική ψήφος στη συμφωνία. Για μένα όλες οι αμφιβολίες εξέλιπαν όταν υπήρξαν διευκρινίσεις επί των σημείων της συμφωνίας. Είχα εκφράσει την άποψη ότι θα ψηφίσω κατά συνείδηση και θετικά στο υπουργικό συμβούλιο του περασμένου Οκτωβρίου. Το είχα πει και στην κοινοβουλευτική μου ομάδα ότι έχω το δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδησης. Δεν εκχωρώ σε κανέναν το δικαίωμα να ψηφίζω κατά συνείδηση» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι κυρία Κουντουρά έστειλε μήνυμα εμμέσως και στον Πάνο Καμμένο που ζητά τον «αποκεφαλισμό» της από το υπουργείο τουρισμού λέγοντας ότι είναι σημαντικό να παραμείνει στο τιμόνι του υπουργείου πολιτισμού διότι η φετινή χρονιά θα είναι μια πολύ σημαντική και κρίσιμη χρόνια για τον τουρισμό

«Δεν θα μπορούσα ποτέ επιτρέψω να ανακοπεί βίαια η πορεία αυτής της κυβέρνησης και να μην ολοκληρωθούν οι μεγάλες θεσμικές παρεμβάσεις που έχουν εξαγγελθεί από πρωθυπουργό και έχουν ήδη δρομολογηθεί. Δεν φεύγω από την κυβέρνηση θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ανοδική πορεία του τουρισμού» είπε χαρακτηριστικά.

Γεωργιάδης: Ξεχνάει η Έλ. Κουντουρά ότι ο Π. Καμμένος ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έγραψε τον ύπνο της χούντας

Παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε μεταξύ άλλων πως η Έλενα Κουντουρά, «ξεχνάει ότι ο Καμμένος ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της χούντας».

Send this to a friend