Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

«Ξέσπασμα» Αλαβάνου κατά Τσίπρα! «Άνανδρη και χυδαία η στάση του- Eίναι ικανός για όλα!»

Ως «άνανδρη» και «χυδαία» χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απέναντι στους συνταξιούχους χθες το μεσημέρι στην Ηρώδου Αττικού, όπου ΜΑΤ ψέκασαν συνταξιούχους.

«Έγινε αυτό με τους συνταξιούχους στην Ηρώδου του Αττικού. Ζήτα συγγνώμη. Αν νομίζεις ότι φταίει κάποιος συνεργάτης σου, πάρε μέτρα, μην προσπαθείς να την κοπανήσεις», επεσήμανε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β', μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.

«Γενικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αριστερά χημικά έχουμε, αριστερή εκποίηση της δημόσιας ιδιοκτησίας, αριστερό μνημόνιο έχουμε. Μου θυμίζει έναν που έχει διατελέσει μία δολοφονική πράξη, υπάρχουν μάρτυρες που τον έχουν δει και λέει στο δικαστήριο ότι είναι αθώος. Το ότι λέει πως είναι Αριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τον δολοφόνο, τον σίριαλ κίλερ, που λέει ότι είναι αθώος. Όποιος θέλει τον πιστεύει. Κάνει ζημιά στην ίδια την Αριστερά. Αν ήμουν νέος θα έλεγα "Θεέ μου μακριά από αυτούς". Όλοι εφαρμόζουν την ίδια πολιτική αυτοί λένε και ψέματα. Ο Σαμαράς είπε ότι θα εφαρμόσει τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με δημοψηφίσματα και μαγκιές», κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.

Send this to a friend