Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ρουκέτες» Λαφαζάνη κατά Τσίπρα: Κοροϊδεύει ανοιχτά τον κόσμο- Καρφί δεν του καίγεται για τον κομμουνισμό

«Ρουκέτες» Λαφαζάνη κατά Τσίπρα: Κοροϊδεύει ανοιχτά τον κόσμο- Καρφί δεν του καίγεται για τον κομμουνισμό

Για «ανοιχτή κοροϊδία του κόσμου» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Υπάρχει ανοιχτή κοροϊδία του κόσμου από τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί ο κόσμος ζει την πραγματικότητα και βλέπει τη ζωή του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα» ανέφερε και συνέχισε, λέγοντας πως ο Τσίπρας συνέχισε την καταστροφή με το τρίτο μνημόνιο και κλιμακώνεται όσο παραμένει στην κυβέρνηση με βροχή τα νέα μέτρα, υπάρχει πελώριο αδιέξοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, για την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στο συνέδριο περί κομμουνιστικών εγκλημάτων στο Ταλίν της Εσθονίας, ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Ο Κοντονής, ο Τσίπρας δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έκανε μια κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης. Κίνηση η οποία είναι αντιπερισπασμός που απευθύνεται στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποσυντίθεται και απευθύνεται στον αριστερό προοδευτικό κόσμο, ο οποίος φεύγει ολοταχώς».

Και με ιδιαίτερα καυστικό τόνο συνέχισε την επίθεσή του, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας: «Πελατειακή σχέση έκανε. Δεν το εννοεί ο κ. Κοντονής, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση αυτή. Καρφί δεν τους καίγεται για να υπερασπίσουν τον οποιαδήποτε κομμουνισμό, αυτό τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια».

Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο χαρακτηρισμός του κ. Λαφαζάνη για τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, τον οποίο αποκάλεσε «ατζέντη, μεσίτη και κανονικό έμπορο» και πως ακολουθεί την μακρά παράδοση των Γάλλων Προέδρων που φέρνουν μαζί και τους επιχειρηματίες.

Send this to a friend