Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

O Λαφαζάνης πήρε το όπλο του και προειδοποιεί : «Δεχόμαστε μόνο συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμά μας»

O Λαφαζάνης πήρε το όπλο του και προειδοποιεί : «Δεχόμαστε μόνο συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμά μας»

Προειδοποιητική βολή εξ αριστερών όσον αφορά στην επιδιωκόμενη συμφωνία με τους δανειστές έστειλε ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης από την Βουλή. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Ρίγα της Λετονίας προκειμένου να μετάσχει στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής.

«Η συμφωνία που θα προκύψει από τις διαπραγματεύσεις θα προκύψει στο βαθμό που θα είναι συμβατή με το πρόγραμμά μας. Μόνο μια τέτοια συμφωνία θα δεχθεί η κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επαναφέροντας το «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» για να συνεχίζει με νόημα: «δεν θα δεχθούμε συμφωνία που θα βάζει στο ψυγείο και στο περιθώριο το πρόγραμμά μας. Ισχύουν απολύτως όλες οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις και εξαγγελίες».

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης απαντώντας στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε: «Οι διαπραγματεύσεις που κάνουμε είναι γιατί δεν θέλουμε να παραδοθούμε και θέλουμε μία συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμα μας που θα κρατήσει όρθια τη χώρα και το λαό να ξεφύγει από την κρίση».

Send this to a friend