Αθήνα

18 oC

αραιές νεφώσεις

Προβληματισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ για το επίδομα ενοικίου σε Αντωνοπούλου! Λαππάς: Αν είναι έτσι... υπάρχει θέμα

«Αν είναι έτσι, υπάρχει θέμα» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 για την αποκάλυψη ότι η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου πήρε επίδομα ενοικίου για διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την κυρία Αντωνοπούλου, σημείωσε. βέβαια, ότι «ένας υπουργός που είναι και βουλευτής παίρνει 4.200 ευρώ ενώ ένας κοινοβουλευτικός παίρνει 2.100-2.200 ευρώ».

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis, επισήμανε ότι «ασφαλώς δεν πρέπει κανείς να αποδείξει την αθωότητα του. Η ελάχιστη αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου. Το τεκμήριο αθωότητας ισχύει από την αθηναϊκή δημοκρατία».

Όπως συμπλήρωσε «δεν μπορεί να υπάρξει καταδίκη μόνο με βάση τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων. Αυτό το προβλέπει και ο νόμος. Πρέπει να υπάρξουν κινήσεις λογαριασμών και άλλα στοιχεία».

Μιλώντας, τέλος, για το περιεχόμενο της δικογραφίας το χαρακτήρισε «ενδιαφέρον» προσθέτοντας ότι «δεν είναι αρκετό για να πούμε ότι υπάρχουν ύποπτοι, ένοχοι, κατηγορούμενοι στο πλαίσιο της Βουλής. Εδώ μιλάμε για ευθύνες πολιτικών προσώπων».

Send this to a friend