Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Λεβέντης εν εξάλλω! «Να σταματήσει τις βρωμιές με τις αποστασίες ο Μητσοτάκης- Ο λαός τιμωρεί, θα πιάσω 20%»

Φανερά εκνευρισμένος εκτοξεύοντας αβάσιμες κατηγορίες, ιδίως κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που έκανε λόγο για σχέδιο αποστασίας, σχετικά με το γεγονός ότι το κόμμα του φυλλορροεί και αποχωρούν βουλευτές από το κόμμα.

«Θα πάθουν στραπάτσο», είπε αναφερόμενος στον βουλευτή του κόμματός του Αριστείδη Φωκά, που προανήγγειλε την αποχώρησή του και συνέχισε: «Ο Φωκάς ήταν που έλεγε να καεί, να καεί το μπ… η Βουλή».

«Θα εξαφανιστούν από τον χάρτη, ο λαός τιμωρεί τους αποστάτες», συνέχισε ο κ. Λεβέντης και επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να σταματήσει τις βρωμιές ο Μητσοτάκης, θέλει την αυτοδυναμία γι’ αυτό δεν μας θέλει στη βουλή…»

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Θα πιάσω 20% μετά τις αποστασίες», είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Εγώ, είμαι συνεπής, δεν διαπραγματεύομαι, έβαλα 9 άσημους στη βουλή, με πρόδωσαν έως τώρα 4…».

Συνεχίζοντας, αναφερόμενος και πάλι στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και την αρνητική στάση του στη συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε πως οι «Αμερικανοί θα κάψουν τη γούνα του Μητσοτάκη, είναι κωλοτούμπας, θα πει όχι στους Αμερικανούς;».

Send this to a friend